Για την επιστροφή στις νίκες! (Pregame)

Επιστροφή στη δράση της Premier League μετά το international break του Οκτωβρίου, με την Liverpool να ταξιδεύει στο Vicarage Road για να αντιμετωπίσει τη Watford και να επιθυμεί την κατάκτηση των 3 βαθμών που θα την οδηγήσουν, έστω και προσωρινά, στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι Reds καλούνται να πετύχουν τη 1η τους νίκη στην Premier League, μετά από 2 σερί ισοπαλίες με Brentford και Manchester City (3-3 και 2-2 αντίστοιχα), κόντρα σε μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία και που πρόσφατα προέβη σε αλλαγή προπονητή με τον Claudio Ranieri να αντικαθιστά τον Xisco.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Watford v Liverpool:

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Vicarage Road

Ημερομηνία: 16.10.2021

Ώρα έναρξης: 14.30

Κανάλι τηλεοπτικής μετάδοσης: COSMOTE Sport 1 HD

Διαιτητής: John Moss

Διαιτητής VAR: Stuart Attwell

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Ο Jurgen Klopp δε θα έχει στη διάθεσή του τους Alisson και Fabinho που μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας. Οι 2 Βραζιλιάνοι θα ταξιδέψουν κατευθείαν στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση κόντρα στην Atletico την Τρίτη το βράδυ. Από τον αγώνα του Σαββάτου θα απουσιάζουν επίσης οι Elliott, Thiago και Jones λόγω τραυματισμών.

Αντίθετα, επιστρέφουν στα πλάνα των Reds οι Alexander-Arnold και Jota που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, πριν το international break, η ομάδα μας είχε αγωνιστεί κόντρα στην Manchester City στο Anfield σε ένα ματς με τρελή εξέλιξη. Το τελικό σκορ ήταν 2-2 και τα γκολ για την Liverpool πέτυχαν οι Mane και Salah.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Watford πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόλυση του Xisco και αντικατέστησε τον Ισπανό τεχνικό με τον γνώριμο σε όλους Claudio Ranieri, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Βαθμολογικά, βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς, στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τελευταία αναμέτρηση για τους «Hornets» ήταν αυτή κόντρα στην Leeds United στις 02/10 που έμελλε να είναι η τελευταία για τον Xisco. Το τελικό σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Leeds.

Ο Claudio Ranieri δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Francisco Sierralta, Christian Kabasele και Peter Etebo, τον Nicolas Nkoulou που πρόσφατα αποκτήθηκε και δεν είναι έτοιμος ενώ τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Joshua King ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

29 Φεβρουαρίου 2020. Η αήττητη μέχρι τότε Liverpool (26 νίκες, 1 ισοπαλία) που βρισκόταν στην 1η θέση με μεγάλη διαφορά από τον 2ο, πραγματοποίησε μια κάκιστη εμφάνιση και δέχτηκε την πρώτη της ήττα εκείνη τη σεζόν με σκορ 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Sarr (2) και Deeney.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

Οι 2 ομάδες έχουν διασταυρώσει τα «ξίφη» τους 33 φορές σε επίσημες διοργανώσεις. Η Liverpool έχει επικρατήσει στις 23 εξ’ αυτών, η Watford σε 6, ενώ 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Watford: Foster – Femenia, Troost-Ekong, Cathcart, Rose – Sarr, Sissoko, Kucka, Sema – Dennis, King

Liverpool: Kelleher – Alexander-Arnold, van Dijk, Matip, Robertson – Henderson, Milner, Keita – Salah, Mane, Firmino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *