«Όχι» του Thiago σε μεγάλη πρόταση από τη Σ. Αραβία / Προς παραμονή ο Ισπανός!

Έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας για τον Thiago Alcantara, με τον 32χρονο να έχει απορρίψει ήδη μια προσφορά / Προς παραμονή ο Ισπανός!

Ο Thiago Alcantara βαδίζει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Liverpool και αυτό έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τη Σαουδική Αραβία.

Πριν λίγες ημέρες, έγινε επίσημη πρόταση στον Ισπανό από ομάδα της Σ.Αραβίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν εξαιρετικά σημαντική οικονομικά, όμως αυτή απορρίφθηκε. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι δεν έχει φτάσει καμία προσφορά στα γραφεία της Liverpool, παρά μόνο απευθείας στον Thiago και τον μάνατζερ του.

Οι δύο πλευρές έχουν κοινή επιθυμία την παραμονή του 32χρονου στο Anfield μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το 2024, όμως δεν αποκλείεται μια νέα, μεγαλύτερη πρόταση να αλλάξει άρδην την κατάσταση.

Μένει να δούμε εάν οι Σαουδάραβες επιστρέψουν με νέα προσφορά και αν ο Thiago εξετάσει διαφορετικά τις επιλογές του. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, Thiago και Liverpool θέλουν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *