Klopp: «Λάτρεψα το παιχνίδι – Η πόρτα μου είναι ανοιχτή»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του «έπλεξε» ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του έπειτα από το παιχνίδι κόντρα στη Lincoln στα πλαίσια του Carabao Cup.

Άνετη νίκη πρόκριση με «επτάρα» για τους παίκτες της Liverpool, με τον «Normal One» να μένει πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι. «Τόνισε», επίσης, ότι όποιος δείχνει διάθεση, θα παίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Jürgen Klopp:

Για τις αποδόσεις των παικτών που «δεν παίζουν συνήθως» και είχαν την ευκαιρία τους να εντυπωσιάσουν…

Καθένας τους χρησιμοποίησε την ευκαιρία να αναδειχθούν απόψε, πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Δεν ξέρω ότι τι εννοείτε με το «συνήθως δεν παίζουν», καθώς έχουμε παίξει μόνο δύο παιχνίδια και το ποιος θα παίξει αυτήν την σεζόν, θα το δούμε κατά τη διάρκειά της – αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή, εάν ένας παίκτης δείξει επιθυμία, αφού όλοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, γι’ αυτό άλλωστε είναι στη Liverpool. Ποιος έδειξε αυτήν την επιθυμία το είδαμε απόψε, ποιος είχε την διάθεση το είδαμε απόψε, ποιος έδειξε τόσα πολλά πράγματα που συμπαθώ και θέλουμε να δούμε όταν η Liverpool αναδεικνύεται, κατόπιν υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να πάρετε πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μου άρεσε το παιχνίδι. Ήμασταν σωστοί, τα γκολ ήταν φανταστικά, πολλές φορές το ποδόσφαιρο ήταν φανταστικό. Το ελεύθερο από Shaq ήταν απολύτως σημαντικό. Τα γκολ από το τον Curtis, τρομερό. Η πίεση που ασκήσαμε πριν ο Taki σημειώσει το γκόλ, απολύτως εξαιρετική. Έτσι, πραγματικά είχαμε πολλά καλά πράγματα. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ – θελήσαμε να κερδίσουμε αλλά θελήσαμε να παίξουμε καλά επίσης. Έτσι, είδα ένα καλό παιχνίδι.

Για το αν ήταν ένα ιδανικό παιχνίδι για να παίξει ο Jones…

Σκέφτομαι ότι κάθε παιχνίδι είναι ιδανικό για να παίξει ο Curtis μέσα λόγω της ποιότητας που έχει, τις δεξιότητες που έχει. Πρώτο μισό, πραγματικά καλός. Έναρξη δεύτερου μισού, πραγματικά καλός. Και έπειτα, ναι, υπάρχουν περιθώρια ακόμα για βελτίωση προφανώς. Αλλά νομίζω ότι ο καθένας ξέρει την άποψή μου για τον Curtis Jones. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και θα περάσουμε καλά ,είμαι αρκετά βέβαιος, με αυτόν στο μέλλον.

Ότι ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο Jones θα μπορούσε να παρουσιάσει την προσωπικότητά του…

Και τα δύο γκολ ήταν δύσκολα. Σκέφτομαι το δεύτερο γκολ, η πρώτη επαφή ήταν απολύτως εξαιρετική – μεταξύ δύο αντιπάλων, λίγη στροφή, κατόπιν ανοίγει, βλέπει την ευκαιρία και την τελείωσε. Εκτράπηκε ελαφρώς, αλλά αυτός ήταν απλώς εξαιρετικός. Όλοι τα γκολ που σημειώσαμε ήταν πραγματικά, πραγματικά καλά απόψε. Ναι, ο Curtis απόλαυσε προφανώς τη σκληρή δουλειά απόψε.

Για την απόδοση του Minamino…

Αγάπησα το παιχνίδι του Taki απόψε, για να είναι ειλικρινής – ήταν απολύτως σημαντικό και πήρε μέρος σε τόσες πολλές καταστάσεις. Όλο και περισσότερο, σκέφτομαι ότι όλοι συνειδητοποιούμε που βρίσκεται η ποιότητά του. Οπουδήποτε και να τοποθετηθεί στο τέλος, θα καταλήξει στο κέντρο: εάν παίξει στα αριστερά ή τα δεξιά, τελικά θα παίξει στα ημιδιαστήματα ή το κέντρο επειδή εκεί είναι όπου έχει την πραγματική δύναμή του. Φαινόταν πραγματικά καλά. Ο αντίπαλος έπρεπε να επαναφέρει φορές (μετά από τα γκολ μας) και ο πρώτος που κυνηγούσε τον αντίπαλο πάλι όταν έπαιρνε την πάσα ήταν ο Taki. Έθεσε το ρυθμό για όλες αυτές τις πιεστικές καταστάσεις, έτσι πραγματικά, πραγματικά μου άρεσε το παιχνίδι απόψε.

Για την εμφάνιση του Shaqiri και το ρόλο του αυτήν την σεζόν…

Καταρχήν ήταν ένα έξοχο παιχνίδι από τον Shaq σε μια αρκετά, δεν είμαι βέβαιος, ασυνήθιστη θέση – ελαφρώς βαθύτερα στο κέντρο. Το έκανε πραγματικά, πραγματικά καλά. Ήταν λάθος μου [που αντικαταστάθηκε] – ήταν απολύτως καλός, γύρισε τον αστράγαλό του ελαφρώς αλλά δεν ήταν απολύτως τίποτα. Το άγγιξε δύο φορές και σκέφτηκα ότι είχε πρόβλημα, αλλά δεν είναι τίποτα τελικά. Σκέφτομαι ότι ήταν οπωσδήποτε καλό να βγει, αλλά έπαιξε ένα πραγματικά, πραγματικά καλό παιχνίδι. Οι ενέργειές του ήταν εντυπωσιακές – το ελεύθερο με το οποίο σκόραρε, τι γκολ ήταν αυτό! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα του Shaq, δεν υπήρξε ποτέ (οποιαδήποτε αμφιβολία) και αυτή την στιγμή όλα φαίνονται πραγματικά, πραγματικά καλά, φαίνονται ελπιδοφόρα και θα δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *