Klopp: «Κανείς δεν παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο έχοντας τραυματίες. Άτυχη η United!»

Ο Jurgen Klopp, δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει μια ιδιαιτέρως δυνατή Manchester United, που θα στηριχτεί στην ταχύτητα και τους ποιοτικούς της μεσοεπιθετικούς όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε την διαφωνία του για τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα αντιμετωπίζουν το παιχνίδι, δηλώνοντας ανεπηρέαστος. Μίλησε για τη δύσκολη διαχείριση του Solskjaer, την πορεία της United ως τώρα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δικοί του ποδοσφαιριστές μετά τους τραυματισμούς και τις εθνικές υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο liverpoolfc.com στη συνέντευξη τύπου:
Για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για το ματς:

«Δεν επηρεάζομαι από αυτά για να είμαι ειλικρινής».

«Είμαι 100% συνειδητοποιημένος για το ποιά είναι η δύναμη της Manchester United, περιμένω την καλύτερη δυνατή τους ενδεκάδα. Πριν 4 μέρες νομίζω, ο Ole (Solskjaer) είπε “καμία ελπίδα” για τον De Gea και τον Pogba, σήμερα ίσως είναι “πιθανόν” και αύριο “100%”. Ο Martial θα επιστρέψει κλπ».

«Έτσι παίζονται αυτά τα παιχίδια και δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Αλλά είμαι αρκετά μεγάλος και είμαστε αρκετά έμπειροι ώστε να κρίνουμε όλα τα πράγματα σωστά».

«Πρέπει να βγάλουμε πολλή πολλή ενέργεια και πάθος, όσο γίνεται, να είμαστε ξεκάθαροι σε πολλές στιγμές και να σεβαστούμε τη δύναμή τους, αυτό κάνουμε πάντα».

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται όμως σε μια κατάσταση που δεν τους αρέσει και θέλουν να την αλλάξουν. Πρέπει να σιγουρευτούμε πως αν θέλουν να την αλλάξουν, θα πρέπει να ξεκινήσουν μια εβδομάδα αργότερα».

Αναλύοντας τη Manchester United δήλωσε:

«Περιμένω όλη την ταχύτητα που έχουν, περιμένω τον Martial να επιστρέψει και τους Rashford και James στο παιχνίδι. Όλοι έχουν ταχύτητα και μεγάλη ποιότητα».

Πιο συγκεκριμένα για τους τραυματισμούς που είχε και έχει να αντιμετωπίσει ο Ole Solskjaer πρόσθεσε:

«Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω γι’ αυτό αλλά δεν είναι εύκολο ούτε για τον Ole να μιλάει γι’ αυτό: είχαν πολλούς τραυματισμούς. Είχαν αυτούς τους τραυματισμούς από σύμπτωση, ήταν αρκετοί και σε πολύ σημαντικούς παίκτες για εκείνους».

«Κανείς δεν μπορεί να παίξει το ίδιο ποδόσφαιρο όταν 5-6 παίκτες είναι εκτός, δεν είναι δυνατό. Δεν μπορείς να παίξεις το ίδιο ποδόσφαιρο, μπορείς ίσως να πάρεις τα ίδια αποτελέσματα με διαφορετική διάθεση, αλλά σίγουρα όχι με το ίδιο ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν δύσκολο για εκείνους. Αυτό θα αλλάξει. Μετά δυστυχώς πιθανότατα άλλες ομάδες θα έχουν τραυματισμούς και θα πρέπει να προψωρήσουν μ’ αυτούς, έτσι είναι κάθε σεζόν».

«Πρέπει να ξεπερνάς τέτοιες περιόδους, αυτοί το έκαναν. Φαίνεται ότι θα μπορούσαν να προετοιμαστούν σωστά πλέον. Θα μπορούσαν να εστιάσουν στην προπόνηση και να προετοιμάζονται για το παιχνίδι και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, όχι όπως άλλοι που κρίνουν στην αρχή της σεζόν ή οτιδήποτε».

Για την πορεία της United ως τώρα στη σεζόν επισήμανε:

«Έδειξαν καλά σημάδια, είχαν καλές στιγμές και όλα τα σχετικά, έχασαν στα τελευταία λεπτά, έχασαν πέναλτι, ήταν άτυχοι, τίποτα περισσότερο».

«Χρειάζεσαι momentum σε ένα παιχνίδι όπως και σε μια σεζόν και μάλλον ως τώρα δε το είχαν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έρθει ποτέ πίσω. Τους σεβόμαστε σαν την καλύτερη United που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και όχι σαν τη Manchester United που εσείς (τα ΜΜΕ) περιγράφετε μέσα στη βδομάδα!»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του ανέφερε:

«Καλύτερα, το πόσο καλά θα το δούμε, αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχουν 2 (σ.σ. πλέον 1) ακόμα προπονήσεις και θα το δούμε. Μετά θα πάρουμε αποφάσεις, έτσι είναι. Τίποτα δεν είναι αποφασισμένο ακόμα».

«Οι παίκτες γύρισαν όλοι υγιείς από τα καθήκοντα με τις εθνικές τους, πράγμα που είναι πολύ πολύ σημαντικό. Είχαμε 3-4 μέρες με την ομάδα να προετοιμαστούμε και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα τουλάχιστον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *