Ραγδαίες εξελίξεις στη Liverpool με διπλή παραίτηση | Τέλος ο Julian Ward!

Σημαντικές εξελίξεις εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Liverpool με τον τεχνικό διευθυντή της Julian Ward να δηλώνει παραίτηση. Τον Ward ακολούθησε και ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας, Ian Graham.

Σοκ στην FSG έχει προκαλέσει η απρόσμενη παραίτηση του Julian Ward, μισό μόλις έτος αφού αντικατέστησε τον Michael Edwards στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Ward θα μείνει στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν, ενώ φαίνεται πως ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες.

Την παραίτηση του Ward ακολούθησε αυτή του Ian Graham, επικεφαλή του τμήματος έρευνας της ομάδας. Ο Graham μάλιστα θεωρείται παγκοσμίως ως ένας από τους κορυφαίους στο αντικείμενό του, ενώ ήταν πολύ στενός συνεργάτης τόσο του Ward, όσο και του Edwards.

Η FSG φαίνεται πως είναι απογοητευμένη από τις παραιτήσεις αυτές, και ψάχνουν το ιδανικό μοντέλο με το οποίο θα προχωρήσει η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Διάφορες εκδοχές κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Σε μια από αυτές, ο πάντα έγκυρος Paul Joyce μας διευκρινίζει πως ο Jurgen Klopp τους τελευταίους 12 μήνες έχει πιο ενεργό ρόλο στις μεταγραφές τις ομάδας. Διάφορες άλλες εκδοχές, κάνουν λόγο για αστάθεια στους κύκλους της ομάδας, λόγω της πιθανής πώλησης.

Διαλέξτε όποια εκδοχή θέλετε, αλλά ένα είναι σίγουρο: Η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή μόλις 6 μήνες αφού ανέλαβε καθήκοντα και ενώ έχει παρουσιαστεί με τόσες περγαμηνές, μόνο καλή για την ομάδα δεν είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *