Παίζουν με Hertha Jota και Robertson!

Την πρώτη τους εμφάνιση στην φετινή προετοιμασία ετοιμάζονται να κάνουν οι Diogo Jota και Andy Robertson, μετά την επιστροφή τους από το EURO.

Έτοιμοι για το προσωπικό τους ξεκίνημα στην εφετινή χρονιά είναι οι Diogo Jota και Andy Robertson, που βρίσκονται στα πρόθυρα να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Hertha την ερχόμενη Πέμπτη.

Μετά την προαναγγελία των επιστροφών των Virgil van Dijk και Joe Gomez, ο Jurgen Klopp αποκάλυψε πως οι δυο διεθνείς του θα πάρουν σίγουρα χρόνο συμμετοχής.

«Θα πάρουν λεπτά, αυτό είναι το σχέδιο. Προπονήθηκαν εντελώς φυσιολογικά τόσες μέρες και θα επιχειρήσουμε να τους συμπεριλάβουμε.»

Στο τελευταίο χρονικά φιλικό απέναντι στην Mainz, ο Klopp παρέταξε δυο διαφορετικές ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο. Ωστόσο, στο επόμενο παιχνίδι αναμένεται να δώσει εκτεταμένα λεπτά συμμετοχής σε ορισμένες μονάδες του.

«Για κάποιους ναι, αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Ορισμένοι είναι έτοιμοι για 60 λεπτά, θα είναι δύσκολο αλλά σημαίνει πως και οι άλλοι θα αγωνιστούν σίγουρα για 30, μπορεί και 20 λεπτά.»

«Προσπαθούμε. Η προετοιμασία έχει να κάνει με την προσπάθεια, μια ιδανική πρόκληση για να φέρουμε όλες τις διαθέσιμες μονάδες μας στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και να γίνουμε δυνατότερη σαν ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αυτό κάνουμε.»

«Σήμερα ήταν αρκετά ζόρικα. Μου αρέσει, οι ποδοσφαιριστές πιθανότατα κοιμούνται τώρα και αυτό είναι καλό, διότι το απόγευμα θα είναι ακόμη δυσκολότερα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *