Ας μπει ένα τέλος στις δηλώσεις περί συμβολαίων και ανανεώσεων

Η Liverpool διανύει το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και στα media συνεχίζουμε να ασχολούμαστε για το εάν ανανεώσει ένας ποδοσφαιριστής, με τις συνεχείς δηλώσεις να δίνουν και να παίρνουν. Γράφει ο Μάνος Χαχλιούτης.

Έχουμε φτάσει αισίως στα τέλη του Απριλίου και η Liverpool βρίσκεται στο πιο κρίσιμο μονοπάτι της σεζόν. Έχει κατακτήσει ήδη ένα τρόπαιο και διεκδικεί και τα υπόλοιπα τρία που την απασχολούν από το καλοκαίρι του 2021. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η ηρεμία στον οργανισμό που λέγεται Liverpool πρέπει να υπάρχει από όλες τις πλευρές, είτε από αυτή του κόσμου είτε από εκείνη των ποδοσφαιριστών.

Μπαίνοντας λοιπόν στην τελική ευθεία της χρονιάς, αντί να επικρατεί ηρεμία φαίνεται πως επικρατεί συνεχώς διαταραχή και το επίκεντρο αυτής είναι πάντα ο Mohamed Salah, ο ατζέντης του και το νέο συμβόλαιο του Αιγύπτιου.

Ναι, όλοι θέλουμε την ανανέωση του Salah και να παραμείνει στο Anfield. Όλοι θέλουμε να υπάρξει ένα happy end στην υπόθεση του συμβολαίου του, όμως γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε και να διαβάζουμε δηλώσεις και συνεντεύξεις του Salah κάθε εβδομάδα;

Πώς γίνεται, ενώ πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία (εάν όλα πάνε καλά) μέχρι το τέλος του Μαΐου, να βλέπουμε κάθε Τετάρτη και Παρασκευή τον Salah να μας λέει τα ίδια λόγια, κάθε φορά σε διαφορετικό μέσο; Πόσες φορές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχουμε ακούσει τη δήλωση “Εγώ θέλω να μείνω, ξέρετε την επιθυμία μου, αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως έχουν γίνει πολλά και δεν είναι μόνο το οικονομικό στη μέση”;

Με μια πρόχειρη σκέψη, τις τελευταίες είκοσι μέρες αυτό το πράγμα έχει ακουστεί τρεις φορές σε τρία διαφορετικά μέσα. Και το τονίζω ξανά: βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Σε ένα σημείο που η ηρεμία της ομάδας πρέπει να διασφαλιστεί στο έπακρο, πρέπει επιτέλους να μπει μια σιωπή σε όλο αυτό μέχρι το καλοκαίρι.

Να σταματήσουν τα γέλια στα social media από τους ατζέντηδες και να μπει ένα τέλος στις δηλώσεις των παικτών κάθε εβδομάδα και να μιλάνε για τα συμβόλαια τους. Τέλη Απριλίου, μέσα σε τρία τρόπαια, κάθε αγώνας είναι και ένας τελικός. Η ομάδα είναι αυτή που μετράει αυτή τη στιγμή, κανένα πρόσωπο και κανένα ατομικό συμβόλαιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *