Κοντά στη Liverpool ο Calvin Ramsay!

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Σκωτσέζου Calvin Ramsay φαίνεται να βρίσκoνται oι Reds, για τον οποίο ενδιαφέρονται εδώ και αρκετό καιρό.

Η Liverpool παρακολουθεί, εδώ και αρκετό καιρό, στενά την περίπτωσή του ταλαντούχου δεξιού μπακ και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει στην απόκτησή του, αφού και ο Jurgen Klopp φαίνεται να έδωσε το τελικό «οκ» για τον παίκτη. Το ποσό που θα χρειαστεί να «βγάλει» η Liverpool από τα ταμεία της είναι κοντά στις 4 εκατομμύρια λίρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η Leeds United εξέφρασε έντονα το ενδιαφέρον της για αγορά του 18χρονου, με τη Liverpool να κερδίζει, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, τη «μάχη» για την υπογραφή του.

Ο Ramsay ανήκει στο δυναμικό της Aberdeen, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και φέτος πραγματοποίησε την πρώτη του «γεμάτη» σεζόν με την ανδρική ομάδα, καταγράφοντας 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ στην 1η κατηγορία της Σκωτίας. Η Liverpool ευελπιστεί πως ο νεαρός οπισθοφύλακας θα μπορέσει να αποτελέσει το back-up του Trent Alexander-Arnold, αφού οι Κυπελλούχοι Αγγλίας θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τον Neco Williams, που το τελευταίο 6μηνο το πέρασε δανεικός στη Fulham και ο ίδιος θέλει να βρει κάπου χρόνο ως βασικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *