Με τη δυνατότερη ομάδα, 90 λεπτά μακριά από το Παρίσι! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Villarreal vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Estadio de la Ceramica
Ημερομηνία: 03.05.2022

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Danny Makkelie
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

H Liverpool έκανε και πάλι τη δουλειά της, επικρατώντας με 0-1 της εξαιρετικά φορμαρισμένης Newcastle και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Manchester City φυσικά να απαντάει λίγες ώρες αργότερα, σε ένα κυνήγι τίτλου που θυμίζει τρομερά πολύ εκείνο της σεζόν 2018/19, με τους φίλους των Reds φυσικά να ανυπομονούν για μια διαφορετική έκβαση φέτος. Προς το παρόν, και με τον Μάιο να συνεχίζει τους φρενήρεις ρυθμούς του Απρίλη, η προσοχή όλων στρέφεται στην Ισπανία και στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, με την ομάδα του Jurgen Klopp να απέχει 90 λεπτά από τον τελικό της διοργάνωσης!

Ο Γερμανός προπονητής ξεκούρασε αρκετούς παίκτες το μεσημέρι του Σαββάτου, και απόψε αναμένεται πως θα παρατάξει την ισχυρότερη ομάδα που μπορεί με τους Alexander-Arnold, Fabinho, Thiago και Salah να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Μοναδικός αμφίβολος είναι ο Roberto Firmino που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Αντίπαλος:

Σε εκτεταμένο rotation προχώρησε ο Unai Emery το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στην Alaves, η οποία πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στα ΄΄Κίτρινα Υποβρύχια΄΄. Το αποτέλεσμα αυτό διεύρυνε ελαφρώς, αλλά σημαντικά, τη διαφορά της Real Sociedad απέναντι στη Villarreal, με την αποψινή αντίπαλο της Liverpool να απέχει πλέον 4 πόντους από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League, ενώ ταυτόχρονα η άλλη ομάδα της χώρας των Βάσκων, η Athletic Bilbao, μείωσε στον πόντο την απόσταση από τη θέση της Villarreal που εξασφαλίζει μια θέση στο Conference League.

Κακά τα ψέματα, οι γηπεδούχοι ψάχνουν απόψε ένα θαύμα, καθώς πρέπει να επικρατήσουν της Liverpool με δύο γκολ διαφορά για να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση, κάτι που δεν έχει κάνει αυτή τη σεζόν καμία, απολύτως, ομάδα. Με την διαφορά στην ποιότητα να γίνεται επίσης ξεκάθαρη στην αναμέτρηση του Anfield (οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα μόλις σουτ, εκτός στόχου) καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο δείχνει το βουνό που πρέπει να σκαρφαλώσουν οι Ισπανοί. Το καυτό, όμως, Madrigal και η ορμή που απέκτησε η ομάδα έπειτα από τους αποκλεισμούς των Juventus και Bayern δίνουν άλλη πνοή στο σημερινό παιχνίδι, και η Liverpool γνωρίζει καλύτερα από κάθε ομάδα πως σε έναν ημιτελικό του Champions League μπορούν να συμβούν, κυριολεκτικά, τα πάντα.

Σημαντική επιστροφή για την Villarreal αποτελεί ο Gerard Moreno που απουσίαζε από το Merseyside την περασμένη εβδομάδα, με τους Coquelin και Pino να είναι αμφίβολοι. Μοναδική, σίγουρη, απουσία είναι ο πρώην ”κόκκινος” Alberto Moreno.

Πιθανές εντεκάδες:

Villarreal (4-4-1-1): Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Chukwueze, Capoue, Parejo, Danjuma – Lo Celso – Moreno
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Mane, Diaz

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *