Τελειώνει (θετικά) το θέμα Konate – Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή

Η Liverpool βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, Ibrahima Konate από την RB Leipzig, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να κυμαίνεται μεταξύ 35 και 40 εκατομμυρίων λιρών.

Όπως μας ενημερώνουν διάφορες πηγές γύρω τόσο από τη Liverpool, αλλά και την RB Leipzig, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι προ των πυλών. Η Liverpool θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Konate, ποσό που δεν είναι ακριβώς γνωστό στο κοινό, ωστόσο εκτιμάται πως κυμαίνεται κάπου μεταξύ 35 και 40 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Paul Joyce, έγκυρος δημοσιογράφος της Liverpool, έγραψε πως το σκάλωμα μεταξύ των δύο ομάδων έγγειται στο γεγονός πως η Liverpool θέλει να πληρώσει τη ρήτρα σε δόσεις, όπως έκανε και με τις περιπτώσεις των Thiago και Jota. Η RB Leipzig όμως, αντίθετα, επιθυμεί αυτό το ποσό να εξοφληθεί μια κι έξω.

Liverpool set to make RB Leipzig defender Ibrahima Konate their first  summer transfer for £30.5million fee

Ο έγκυρος δημοσιογράφος της RB Leipzig, Guido Schäfer, μας ενημέρωσε ωστόσο πως το deal είναι γεγονός, οπότε ίσως η χρυσή τομή να βρέθηκε εχθές (24/05) μέσα στη μέρα. Παρόλα αυτά, ο Konate αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την αποστολή της U21 της Γαλλίας στο Euro, με τους Γάλλους να αγωνίζονται τη Δευτέρα 31/05 στον προημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία. Αυτό σημαίνει πως οι ανακοινώσεις ίσως καθυστερήσουν μέχρι να τελειώσει η πορεία της Γαλλίας στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπως μας ενημέρωσε και ο Neil Jones, έγκυρος δημοσιογράφος της Liverpool.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον για Konate που ξεκίνησε από τον Μάρτιο, δείχνει να εντείνεται, και θα είναι τεράστια έκπληξη εάν τελικά δεν καρποφορήσει.

Μείνετε συντονισμένοι για οποιαδήποτε εξέλιξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *