Πουλάει τρέλα γιατί έτσι της αρέσει | Wolves 1-3 Liverpool: Match Review

Η Liverpool δεν… βλεπόταν στο πρώτο ημίχρονο με τη Wolves, δέχτηκε νωρίς γκολ στο Molineux, ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο έφερε τα πάνω-κάτω και με ολική ανατροπή πήρε σπουδαία νίκη με 3-1, περνώντας στη δεύτερη θέση της Premier League – 2 ασίστ ο Salah, 4 σερί νίκες οι Reds.

Επόμενο ματς για τους Reds την Πέμπτη 21/9 (19:45) με τη LASK Linz στη Raiffeisen Arena για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η Liverpool ήταν… εξαφανισμένη στο πρώτο ημίχρονο με τη Wolves στο Molineux, δέχτηκε γκολ από νωρίς και κινδύνευσε να δεχτεί τουλάχιστον άλλα δύο πριν την ανάπαυλα, ωστόσο όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος με τις κατάλληλες «πινελιές» του Klopp, με τους Reds να κάνουν απίθανη ανατροπή και να επικρατούν με 3-1 χάρη σε γκολ των Gakpo, Robertson και τη… βοήθεια του Bueno (αυτογκόλ).

Και μπορεί ο Salah να μη σκόραρε, αλλά έδωσε ασίστ και στα τρία γκολ (τεχνικά δύο, καθώς το 1-3 μετρήθηκε ως αυτογκόλ του Bueno μετά το σουτ του Elliott).

Η Liverpool βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την Τότεναμ (13 β.) πίσω από Manchester City (15 β.).

*Πρώτη εμφάνιση στην Premier League για τον 20χρονο Άγγλο Jarell Quansah (διεθνής με την U20, από 5 χρονών στην ακαδημία της Liverpool).


«Κόκκινη» τραγωδία τα πρώτα 45 λεπτά

Στο πρώτο ημίχρονο η Liverpool, επηρεασμένη ίσως και από τις αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, ήταν τραγική, αγνώριστη, εξαφανισμένη, λες και οι παίκτες έπαιζαν πρώτη φορά μεταξύ τους. Έχαναν θέσεις, έχαναν μπαλιές, αλλά ευκαιρίες δεν έχασαν. Κι αυτό γιατί δεν δημιούργησαν γενικώς τίποτα!

Η Wolves έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, οι γρήγορες μεταβιβάσεις δυσκόλεψαν απρόσμενα πολύ τη Liverpool που δεν μπορούσε να κρατήσει καν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. Και αυτό που φαινόταν ότι έρχεται, ήρθε από πολύ νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Neto πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα των Reds, έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή από τα αριστερά της περιοχής και ο Hwang από κοντά έκανε το 1-0.

Το γρήγορο «χαστούκι» όχι μόνο δεν ξύπνησε την ομάδα του Klopp, αλλά τα είχε χαμένα και κινδύνεψε να δεχτεί άλλα δύο γκολ, όμως οι παίκτες της Wolves δεν βρήκαν στόχο. Το μόνο που έκανε η Liverpool στο πρώτο ημίχρονο ήταν να φτάσει κοντά σε κάτι σαν ευκαιρία στο 39ο λεπτό με τον Gakpo και στο 45ο λεπτό με Szoboszlai-Salah.


Οι κινήσεις του Klopp άλλαξαν όλο το ματς και έφεραν ένα τρελό διπλό

Μετά τα… μπινελίκια που θα ακούστηκαν στα αποδυτήρια, ο Klopp πέρασε κατευθείαν στο δεύτερο 45λεπτο τον Diaz, δέκα λεπτά αργότερα έριξε μέσα και τους Nunez-Elliott και μετά όλα άλλαξαν, με τον Salah να αναλαμβάνει το… σερβίρισμα.

Η Liverpool πατούσε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πίεζε για την ισοφάριση και την πέτυχε άμεσα. Στο 55ο λεπτό, ο Salah μοίρασε στον Gakpo, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι Reds ανέκτησαν ολοκληρωτικά τον έλεγχο μετά το 1-1 και δεν άργησε να έρθει και η ανατροπή. Μπορεί η άμυνα της Wolves να είχε καλές τοποθετήσεις στις περιοσσότερες φάσεις και να μην περνούσε η μπάλα, αλλά στο 85ο λεπτό πέρασε. Μετά από κακό βολέ του Sa, η μπάλα κατέληξε στον Robertson, ο οποίος άλλαξε με τον Salah, πήρε ξανά την μπάλα από τον Αιγύπτιο και σκόραρε από κοντά για το 1-2.

Με αναπτερωμένο πλέον το ηθικό, η Liverpool σφράγισε μια καλή μια τρελή ανατροπή, με τον Salah να πρωταγωνιστεί ξανά μοιράζοντας άλλη μια ασίστ, αυτή τη φορά στον Elliott, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Bueno και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-3 στο 90+1′ και το game over.

Η 3η ασίστ του Salah δεν μέτρησε καθώς το γκολ χρεώθηκε στον παίκτη της Wolves.


Οι συνθέσεις

Wolves: Sa; Semedo, Dawson, Kilman, Ait-Nouri (Bueno 66′); Gomes, Lemina (Traore 78′), Bellegarde (Doyle 77′); Neto, Hwang (Doherty 60′), Cunha (Silva 60′)

Liverpool: Alisson; Gomez, Quansah (Konate 82′), Matip, Robertson; Mac Allister (Diaz 46′), Szoboszlai, Jones; Salah (Gravenberch 90+3′), Jota (Nunez 56′), Gakpo (Elliott 56′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *