Εκτός με την Lincoln ο Brewster / Φαβορί για την απόκτηση του η Sheffield United!

O Rhian Brewster έμεινε εκτός αποστολής από την σημερινή (24/09, 21:45) αναμέτρηση με την Lincoln City για το Carabao Cup, καθώς πλησιάζει περισσότερο στην αποχώρηση του.

Χωρίς τον Rhian Brewster θα αγωνιστεί απόψε η Liverpool, με τον Jurgen Klopp να αφήνει εκτός αποστολής τον Άγγλο επιθετικό καθώς το μέλλον του βρίσκεται στον… «αέρα» και φαντάζει δεδομένο πως θα αποχωρίσει από το Anfield.

Η Liverpool δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό εάν πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Lincoln και όσο είναι κοντά στην έξοδο θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί.

Φαβορί για την απόκτηση του φαντάζει η Sheffield United. Οι «Blades» έχουν έρθει σε επικοινωνία με την Liverpool και ειδικότερα ο προπονητής της, Chris Wilder με τον Jurgen Klopp έχουν συζητήσεις, με την πιο πρόσφατη να γίνεται την Τετάρτη (23/09).

Η Sheffield United αναζητά απεγνωσμένα την αγορά επιθετικού, καθώς οι επιλογές της στην επιθετική γραμμή δεν φαίνεται να καλύπτουν τον Chris Wilder, με τον Rhian Brewster να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και ως εναλλακτική ο Folarin Ballogun της Arsenal.

Κάποια επίσημη πρόταση δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί σύντομα, καθώς η Sheffield United έχει τον φόβο να μην κινηθεί άλλη ομάδα για την απόκτηση του, καθώς ο Brewster έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως η Crystal Palace, η Aston Villa και η Brighton.

Μάλιστα, η Aston Villa φαίνεται να παρακολουθεί έντονα τον επιθετικό της Liverpool, με τον παίκτη της, Mbwana Samatta να βρίσκεται στην έξοδο και θέλει να τον αντικαταστήσει.

Θυμίζουμε ότι η Liverpool ζητάει 25 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του Brewster και απαιτεί ρήτρα επαναγοράς για να τον αφήσει να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Όποιος σύλλογος δεχτεί την τιμή και αυτόν τον σημαντικό όρο, θα κάνει δικό του τον νεαρό επιθετικό.

Η Sheffield λοιπόν φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του και ελπίζει να καταλήξει σύντομα σε συμφωνία με την Liverpool, πριν κάποια άλλη ομάδα κάνει την δική της κίνηση και εξασφαλίσει το πολυπόθητο «ναι» του συλλόγου του Merseyside.

Για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο site μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *