Είναι στα χάι της και χτίζει σερί | Liverpool 3-0 Aston Villa: Match Review

Η Liverpool ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Aston Villa για την 4η αγωνιστική στο Anfield (3-0) και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League, ανεβαίνοντας στην 3η θέση.

Επόμενο ματς για τους Reds, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, το Σάββατο 16/9 (14:30) με τη Wolves στο Molineux για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool έκανε ό,τι ήθελε στο ματς με την Aston Villa στο Anfield, πήρε άνετη νίκη με 3-0 χάρη σε γκολ των Salah, Szoboszlai (πρώτο με τους Reds) και αυτογκόλ του Cash και πάει στη διακοπή των εθνικών ομάδων με 3 συνεχόμενες νίκες και 10 βαθμούς (3η θέση) μετά την απώλεια με την Chelsea στην πρεμιέρα της Premier League.


Το τέλειο ξεκίνημα

Από το ξεκίνημα οι Reds πήραν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν πολύ νωρίς να πάρουν το προβάδισμα. Ο Alexnader-Arnold εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Szoboszlai, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό, πετυχαίνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο του γκολ με τη Liverpool.

Η ομάδα του Klopp «πάτησε» πάνω στο μομέντουμ του γρήγορου γκολ και στο 22ο λεπτό. Ο Alexander-Arnold βρήκε εξαιρετικά με μακρινή μπαλιά τον Salah από τα δεξιά της περιοχής, εκείνος έδωσε στον Nunez που έκανε το σουτ, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια της φάσης η μπάλα βρήκε στα πόδια του Cash και κατέληξε στα δίχτυα του Martinez για το 2-0.

Η Villa απείλησε στο 33ο λεπτό με το πλασέ του McGinn να περνάει άουτ, ενώ οι Reds έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους πριν το ημίχρονο με τους Matip και Salah.


Ο Salah «έσβησε» το ματς

Το ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου ήταν εντυπωσιακό με δύο τρομερές ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Στο 48ο λεπτό ο Cash έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά τον σταμάτησε με εντυπωσιακή απόκρουση ο Alisson, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Salah έκανε τη σέντρα με το εξωτερικό από τα δεξιά βρίσκοντας τον Nunez ολομόναχο στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Ουρουγουανός… κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας!

Λίγο αργότερα όμως, άλλαξαν ρόλους και αυτή τη φορά είχε αποτέλεσμα. Ο Robertson εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Nunez πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Salah πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 55ο λεπτό.

Το ματς… έσβησε μετά το 3ο γκολ της Liverpool, με τους Reds να ρίχνουν κάπως τον ρυθμό, ωστόσο είχαν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε. Το σουτ του Alexnader-Arnold στο 69ο λεπτό έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία, ο Martinez έδιωξε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Salah από τα δεξιά στην περιοχή στο 74ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα το σουτ έξω από την περιοχή του Elliott βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος στην αναμέτρηση, στην οποία ο Jurgen Klopp συμπλήρωσε 300 αγώνες στον πάγκο τους για την Premier League.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Quansah 71′), Matip, Gomez, Robertson; Jones (Elliott 64′), Szoboszlai, Mac Allister (Endo 87′); Salah, Diaz (Jota 64′), Nunez (Gakpo 64′)

Aston Villa: Martinez; Konsa, Carlos (Bailey 19′, Zaniolo 65′), Torres; Cash, Kamara, Luiz (Tielemans 72′), Digne; McGinn; Diaby, Watkins (Duran 73′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *