Ώρα Κυπέλλου με ντέρμπι! (Pregame)

Ώρα FA Cup για τη Liverpool, η οποία φιλοξενείται στο Old Trafford, εκεί όπου θα διασταυρώσει τα «ξίφη» της με τη Manchester United.

Ακριβώς πριν από μια εβδομάδα, η Liverpool υποδέχτηκε την United στο πλαίσιο της Premier League και οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν. Οι ρόλοι αντιστράφονται και η ομάδα του Jürgen Klopp ταξιδεύει στο Manchester για το παιχνίδι του 4ου γύρου του FA Cup, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διαβόλους».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Manchester United V Liverpool

Διοργάνωση: FA Cup

Έδρα: Old Trafford

Ημερομηνία: 24.01.2021

Ώρα έναρξης: 19:00

Διαιτητής: Craig Pawson

Διαιτητής VAR: Andre Marriner

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool περνάει μια κρίση, ένα παρατεταμένο αγωνιστικό ντεφορμάρισμα. Τελευταίο «χτύπημα» ήταν το «χαστούκι» από την Burnley μέσα στο Anfield και το «σπάσιμο» του αήττητου του κάστρου μας. Στο πλαίσιο της Premier League έχει πέντε σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 19 Δεκεμβρίου και το ματς με την Crystal Palace, ενώ έχει να σκοράρει από τις 27 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με τη West Bromwich Albion. Μοναδικό… χαμόγελο για τους Reds ήταν στο μεσοδιάστημα, όταν η ομάδα του Jürgen Klopp νίκησε με 4-1 τα πιτσιρίκια της Aston Villa και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup. Εδώ όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Manchester United.

Όσο αναφορά τα των τραυματισμών, οι απουσίες των van Dijk, Gomez και Jota είναι γνωστές, ενώ ο Jürgen Klopp δε θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό, Jordan Henderson που αποκόμισε έναν μυϊκό μικροτραυματισμό πριν το παιχνίδι με τη Burnley, αλλά και τον Naby Keita που έβγαλε ακόμη έναν τραυματισμό.

ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

Περίφημα πάνε τα πράγματα για την ομάδα του Ole Gunnar Solskjær που παραμένει στην πρώτη θέση της Premier League (έστω και με παιχνίδι περισσότερο από τη City). Τελευταίο «θύμα» της ήταν η Fulham, την οποία κέρδισε μέσα στο Craven Cottage, πραγματοποιώντας ακόμη μια ανατροπή για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Χωρίς τους τραυματίες Phil Jones και Brandon Williams θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Όπως προείπαμε, πριν από ακριβώς μία εβδομάδα αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στα πλαίσια της Premier League, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία.

Αν θέλουμε να δούμε την τελευταία «μάχη» ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλαίσια, πάντα, του FA Cup, τότε πρέπει να πάμε πίσω και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου 2012. Σε ένα καταπληκτικό, τότε, παιχνίδι, η Liverpool είχε επικρατήσει με σκορ 2-1. Το σκορ «άνοιξε» με κεφαλιά ο Agger στο 21ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Park ισοφάρισε για την ομάδα του. Το νικητήριο «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Kuyt στο 88′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Το Anfield στο «πόδι»!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Manchester United (4-2-3-1): Henderson – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles – McTominay, Matić – Rashford, Fernandes, Pogba – Cavani.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Williams, Phillips, Fabinho, Τσιμίκας – Milner, Thiago, Jones – Salah, Firmino, Minamino.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *