Ψυχολογικά, πολλά ψυχολογικά… | Nottingham Forest 1-0 Liverpool: Match Review

Η Liverpool δημιούργησε 15 ευκαιρίες για γκολ, δεν πέτυχε κανένα, δέχτηκε ένα από τη Nottingham Forest στο City Ground και υπέστη νέα απρόσμενη ήττα για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τετάρτη (26/10) με τον Ajax στην Amsterdam Arena για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Και το συναισθηματικό roller coaster συνεχίζεται.

Η Liverpool απέτυχε για άλλη μια φορά φέτος να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ και υπέστη νέα απρόσμενη ήττα με 1-0 από τη Nottingham Forest στο City Ground χάρη σε τέρμα του Awoniyi.

Οι Reds ήταν υπό του μετρίου στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο 45λεπτο δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά από τη μία η έλλειψη έμπνευσης και οι πολλές απουσίες και από την άλλη οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Henderson, έφεραν μια ήττα-πισογύρισμα που αφήνει τη Liverpool στην 7η θέση με 16 βαθμούς.

Ο Jurgen Klopp παρέταξε τη Liverpool με 5 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη West Ham, με τους Reds να ξεκινούν δυνατά χωρίς όμως να μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι στην άμυνα της Nottingham.

Ο Carvalho δεν μπόρεσε να απειλήσει από κοντά τον Henderson στο 9ο λεπτό, ενώ ο Alisson κράτησε το μηδέν στο 31ο λεπτό σε πλασέ του Lingard.

Χωρίς πολλές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου η Nottingham πήρε το προβάδισμα. Μετά από γύρισμα του Cook, ο Awoniyi έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Alisson, αλλά στη συνέχεια νίκησε τον Βραζιλιάνο από κοντά για το 1-0 των γηπεδούχων στο 55ο λεπτό.

Η ομάδα του Klopp άγγιξε αρκετές φορές την ισοφάριση, αλλά έπεσε πάνω σε έναν Henderson που τα έπιανε όλα.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας είπε όχι στο σουτ του Elliot, στην κεφαλιά του Alexander-Arnold και στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, στο 93ο λεπτό, όταν ο van Dijk έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, αλλά ο Henderson με τρομερή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson, Milner (Alexander-Arnold 62′), Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Jones, Elliott, Carvalho (Henderson 62′), Salah, Firmino (Oxlade-Chamberlain 76′)

Nottingham Forest: Henderson, Aurier, Cook, McKenna, Williams, Yates, Freuler, Kouyaté, Gibbs-White, Awoniyi, Lingard

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *