Φιλική ήττα πριν τον τελικό με τη City | Salzburg 1-0 Liverpool: Match Review

Στο τέταρτο φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας, η Liverpool ηττήθηκε με 1-0 από τη Salzburg στην Αυστρία λίγες μέρες πριν τον τελικό του Community Shield απέναντι στη Manchester City (30/7) στο King Power Stadium.

Στο τελευταίο φιλικό της επί αυστριακού εδάφους, η Liverpool γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Salzburg, σε ένα ματς που ο Jurgen Klopp παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές και στο τελευταίο μισάωρο χρησιμοποίησε τους παίκτες που πιθανώς θα αγωνιστούν το Σάββατο στον τελικό του Community Shield με τη Manchester City.

Με τον Κώστα Τσιμίκα να μένει εκτός αποστολής λόγω μικροτραυματισμού, οι Reds παρατάχθηκαν με τους νεαρούς Stefan Bajcetic και Isaac Mabaya στη βασική ενδεκάδα, είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν δύο ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον Nunez (που ηγήθηκε στην επιθετική γραμμή), αλλά τη μία η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και την άλλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Salzburg.

Το μοναδικό γκολ στο ματς πέτυχε ο Sesko στο 30ό λεπτό, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Adrian.

Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Klopp έκανε μαζεμένες αλλαγές, βάζοντας μέσα τους παίκτες που κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουν το Σάββατο με τη City (συν τον Alisson αν είναι σε θέση να αγωνιστεί).

Η Liverpool ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο μισάωρο, έχασε ευκαιρίες με τους Diaz και Alexander-Arnold, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η σύνθεση της Liverpool

1′-60′: Adrian; Mabaya, Konate, Gomez, Milner (Robertson 45′); Bajcetic, Keita (Morton 45′), Jones; Elliott, Carvalho, Nunez (Firmino 45′)

60′-90′: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Salah, Firmino, Diaz

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *