Το (υπαρκτό) ενδιαφέρον για Thiago, η γεμάτη μεσαία γραμμή και ο Wijnaldum

Ένα όνομα που φαίνεται να απασχολεί την Liverpool είναι αυτό του Thiago, όμως καμία κίνηση δεν αναμένεται να γίνει αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις.

Ο Thiago βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την Bayern Munchen και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Ο Ισπανός διεθνής δείχνει φανερά ενθουσιασμένος με μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Liverpool.

H Liverpool και ο Jurgen Klopp ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή αλλά υπάρχει ήδη μεγάλος αριθμός παικτών στη μεσαία γραμμή και φαίνεται πως δύσκολα θα κινηθεί για τον Ισπανό εάν δεν έχουμε κάποια αποχώρηση μέσου.

Τα χρήματα στη μεταγραφή δεν αποτελούν πρόβλημα όπως συχνά έχουν αναφέρει πηγές δημοσιογράφων στα social media, με το μοναδικό θέμα να είναι ο παράγοντας των παικτών στα χαφ. Η διαχείριση και η ευτυχία των ποδοσφαιριστών έχουν κύρια σημασία στις σκέψεις του Klopp και αν δεν έχουμε αποχωρήσεις, είναι απίθανο να συμβεί η μεταγραφή του Thiago. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν υπάρχει η προσδοκία πως θα αποχωρήσει κάποιος από τη μεσαία γραμμή.

Βεβαίως, είναι όλα ανοιχτά και στο θέμα του Gini Wijnaldum. Όσο ο Ολλανδός δεν υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, τόσο είναι στον «αέρα» η παραμονή του στο Anfield, τόσο φέτος αλλά ιδιαίτερα το επόμενο καλοκαίρι, καθώς από τον Ιανουάριο θα έχει το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Όπως φαίνεται, ο Wijnaldum δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του και όσο περνάει ο καιρός, ίσως σκέφτεται το μέλλον του εκτός Liverpool. Αυτή θα είναι μια περίπτωση που θα επηρεάσει άμεσα το θέμα του Thiago και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *