Στους «16» του FA Youth Cup η Liverpool U18 – Πέταξε εκτός τη Manchester United

Με το ζόρικο πλην τίμιο 0-1 στην έδρα της Manchester United, η Liverpool U18 πήρε την πρόκριση για τους «16» του FA Youth Cup, χάρη σε τέρμα του Tyler Morton και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για αρκετά λεπτά με δέκα παίκτες.

Η ομάδα του Marc Bridge-Wilkinson προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με κεφαλιά του Morton και κράτησε το 0-1 ως το τέλος ενός πολύ ενδιαφέροντος αγώνα, με σασπένς και φάσεις.

Μάλιστα, η Liverpool U18 έμεινε με δέκα παίκτες στο 75′, όταν ο Norris αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα άγαρμπο μαρκάρισμα σε αντίπαλο του.

Στα αρνητικά για τους Reds το χτύπημα που δέχτηκε ο Musialowski, εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 84′, αν και τελικά δε φαίνεται να πρόκειται για κάτι σημαντικό.

Στη φάση των «16», η Liverpool U18 θα αντιμετωπίσει τη Middlesbrough, η οποία απέκλεισε με το ίδιο σκορ (0-1) τη Swansea.

Η σύνθεση της Liverpool U18: Davies, Bradley, Norris, Quansah, Koumetio, Stephenson, Corness (90′ Jonas), Morton, Woltman (72′ Chambers), Balagizi, Musialowski (84′ Wilson).

photo credits: liverpoolfc.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *