Σε κόντρα Owen – φίλοι της United: «Να χτυπήσουν τον Rashford» είπε στον αέρα

Μια ατάκα του Michael Owen στον άερα της περιγραφής του αγώνα μεταξύ Manchester United και Liverpool προκάλεσε την οργή των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων».

Με την United του Solskjaer να έχει αποδεκατιστεί, μετά τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, ο Marcus Rashford όφειλε να συνεχίσει και να βγάλει όλο το ενενηντάλεπτο με πόνο στο πόδι από συγκεκριμένη φάση νωρίς στην αναμέτρηση.

Σχολιάζοντας στο πλατό του beIN Sports, o Michael Owen δήλωσε πως «αν ήμουν ο Jurgen Klopp στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, θα τους έλεγα: οκ, πρώτος παίκτης, πρώτη ευκαιρία, χτυπήστε τον Rashford στον αστράγαλο που πονά».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε βέβαια τις έντοντες αντιδράσεις των φίλων της Manchester United στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι «την είπαν» στον Owen για το αντιαθλητικό πνεύμα των σχολίων του.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής, ατακαδόρος και σχολιαστής τηλεόρασης απάντησε μέσω δύο tweets, βάζοντας κατά την άποψη του τα πράγματα στη θέση τους. Αναλυτικά, έγραψε:

«Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άγγελοι στο twitter. Προς όλους όσοι εξοργίστηκαν με τα χθεσινά μου σχόλια, προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα. Ως πρώην ποδοσφαιριστής, προσελήφθην ώστε να δίνω τις απόψεις μου και τις εσωτερικές γνώσεις μου για το τι γίνεται στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους ανά τη χώρα».

Ενώ συνέχισε, λέγοντας:

«Κανείς δεν υποστήριξε να τραυματιστεί σοβαρά ο Marcus Rashford, αλλά με τις τρεις αλλαγές ήδη χρησιμοποιημένες και τον αστράγαλο του να ενοχλεί τόσο ώστε να αδυνατεί να συνεχίσει, τότε φυσικά και κάτι τέτοιο (σ.σ το να τον λαβώσει κάποιος επίτηδες) θα συζητιόταν σε όλα τα αποδυτήρια της χώρας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *