Μετακομίζουν στην Championship οι Wilson και Elliott!

Στην τελευταία μέρα των μεταγραφών εντός Αγγλίας, Harry Wilson και Harvey Elliott ετοιμάζονται να φύγουν δανεικοί σε συλλόγους της Championship.

Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του Harry Wilson με κανονική μεταγραφή όλο το διάστημα της μεταγραφικής περιόδου, όμως κανένας σύλλογος δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις της Liverpool.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ουαλός να παραμείνει στο Anfield, με μοναδική λύση κάποιον δανεισμό του σε σύλλογο της Championship. Η Cardiff City σήμερα (16/10) απέσπασε το «ναι» από Liverpool και Wilson, με τον Ουαλό να μπαίνει στο αεροπλάνο για… Ουαλία, να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινώνεται εντός των επόμενων ωρών.

Η Liverpool θα βάλει στα ταμεία της για τον δανεισμό 1.200.000 λίρες, ενώ τον ποδοσφαιριστή διεκδίκησαν και οι Nottingham Forest, Derby County, Swansea City και Norwich City.

Το ίδιο ισχύει και για τον Harvey Elliott, με τις φήμες που ήθελαν την Blackburn Rovers να έχει κάνει επίσημη κρούση στην Liverpool για τον δανεισμό του νεαρού εξτρέμ να επιβεβαιώνονται, με τον Elliott να συμφωνεί για την παραχώρηση του, καθώς η παραμονή του Xherdan Shaqiri στο Merseyside θα περιορίσει ακόμα περισσότερο τον αγωνιστικό του χρόνο. Μένει η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει σε μιάμιση ώρα. Μόλις συμφωνηθούν όλα, θα περάσει και εκείνος τις ιατρικές εξετάσεις, θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο site μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *