Πρεμιέρα στο League Cup με ντεμπούτο Τσιμίκα και Jota! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Lincoln City vs Liverpool


Διοργάνωση: League Cup
Έδρα: Sincil Bank Stadium
Ημερομηνία: 24.09.2020

Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Tony Harrington


Νέα ομάδας:


Την εξαιρετική της παράδοση στο Λονδίνο συνέχισε η Liverpool το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League. Συγκεκριμένα, οι Reds επικράτησαν με 0-2 της Chelsea με τον Sadio Mane να σκοράρει και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα από το Merseyside έκανε το 2/2, καθώς είχε προηγηθεί νίκη και επί της Leeds United, ενώ το βράδυ της Δευτέρας ακολουθεί ακόμη μια μεγάλη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, κόντρα στην Arsenal.

Απόψε όμως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα ανατολικά Midlands, στο Lincoln, εκεί όπου η Liverpool θα κοντραριστεί με την ομώνυμη ομάδα, με την οποία έχει να τεθεί αντιμέτωπη 59 ολόκληρα χρόνια. Ο αγώνας αυτός θα είναι ο πρώτος της ομάδας στη σεζόν 2020/21 για το League Cup, στο οποίο η Liverpool αγνοεί μια αξιοπρεπή πορεία κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Όπως δήλωσε ο βοηθός του Jurgen Klopp, Pep Ljinders, η αρχική σύνθεση θα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και μη παικτών. Επομένως, το έντονο rotation είναι απολύτως αναμενόμενο και η απουσία όλων -σχεδόν- των παικτών που αγωνίστηκαν το Σάββατο θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή.

Ανάμεσα στους παίχτες που αναμένεται να ξεκινήσουν στην εντεκάδα, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Diogo Jota και Κωνσταντίνου Τσιμίκα, με τους δύο νεοαποκτηθέντες να κρίνονται έτοιμοι για τα πρώτα τους λεπτά σε επίσημο αγώνα με την φανέλα των Κόκκινων.


Αντίπαλος:


Σταθερά ανοδικά κινείται η Lincoln City τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα να εισέρχεται στην Football League το 2017, έπειτα από την κατάκτηση της National League το ίδιο έτος. Δύο χρόνια μετά, το 2019, ακολούθησε και ο τίτλος του πρωταθλητή της League Two με αποτέλεσμα η Lincoln να βρίσκεται πλέον στην League One.

Στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου λοιπόν, οι Imps μετράνε 2/2 νίκες στην τρέχουσα σεζόν απέναντι σε Oxford United και MK Dons.

Όσον αφορά το League Cup -γνωστό τα τελευταία έτη και ως Carabao Cup- το σύνολο του Michael Appleton έφτασε στην τρίτη φάση της διοργάνωσης έπειτα από νίκη-πρόκριση με 1-2 κόντρα στην Crewe Alexandra και διασυρμό της Bradford City με 0-5.

Ο Άγγλος προπονητής υπολογίζει σε ολόκληρη την ομάδα του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.


Πιθανές εντεκάδες:


Lincoln City (4-3-3): Palmer – Eyoma, Montsma, Jackson, Roughan – Bridcutt, McGrandles, Jones – Anderson, Hopper, Grant
Liverpool (4-2-3-1): Adrian – Williams, Koumetio, Van Den Berg, Tsimikas – Jones, Milner – Elliott, Minamino, Jota – Origi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *