Ο λόγος της αντικατάστασης του Ox στο 41ο λεπτό κόντρα στην Derby

Ο προπονητής της U23, Neil Critchley, μίλησε για την επιστροφή του Oxlade-Chamberlain στην αγωνιστική δράση και την αντικατάσταση του λόγω μυικού προβλήματος. 

Έντεκα μήνες μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στον ημιτελικό του Champions League με τη Roma, ο Alex Oxlade-Chamberlain αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα χθες, στην αναμέτρηση της U23 κόντρα στην αντίστοιχη της Derby County.

Ο Άγγλος μέσος ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 41ο λεπτό, προκαλώντας ανησυχίες στον φίλαθλο κόσμο της Liverpool. Ο Neil Critchley ανέφερε σχετικά:

«Προφανώς είχε ένα θεματάκι αλλά ελπίζω πως δεν είναι κάτι σπουδαίο. Το θετικό είναι πως δεν πρόκειται για το γόνατο, οπότε είναι ενθουσιασμένος που δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό».

«Το απολάμβανε, ήταν χαρούμενος που επέστρεψε. Ελπίζω όταν ξυπνήσει το πρωί, σταυρώνω και τα δάχτυλα μου, να μην είναι τίποτα, παρά κάτι που χρειαζόταν απλώς προφύλαξη. Το πλάνο ήταν να παίξει μόνο για 45 λεπτά το πολύ. Σχεδόν τα άγγιξε».

«Ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό όσο φάνηκε αρχικά. Κοιτούσε προς τον πάγκο και δεν ήμασταν σίγουροι. Είναι ίσως ένα μυικό θέμα και μάλλον αύριο θα μπορέσει να διευκρινιστεί τι ακριβώς είναι. Το καλό είναι πως το αντελήφθη και βγήκε γρήγορα. Λειτούργησε πολύ σωστά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *