Με τεράστιες απουσίες στο Birmingham! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Aston Villa vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Villa Park
Ημερομηνία: 04.10.2020
Ώρα έναρξης: 21:15
Διαιτητής: Martin Atkinson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Μετά την 3η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στην Arsenal, η Liverpool έμεινε εκτός League Cup από τον ίδιο αντίπαλο. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση στο Anfield έμεινε στη λευκή ισοπαλία καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου με το παιχνίδι να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι, όπου και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Απόψε η Liverpool βρίσκεται στο Birmingham για να αντιμετωπίσει την Aston Villa στην αναμέτρηση που θα κλείσει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής και θα κρίνει το αν η Liverpool θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την συμπολίτισσα της, την Everton, πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Στα του αποψινού αγώνα, έχουν γίνει γνωστές τρεις τεράστιες απουσίες για τους Reds. Αυτές ακούνε στα ονόματα των Sadio Mane, Thiago Alcantara και Alisson Becker. Οι δύο πρώτοι έχουν διαγνωστεί με COVID-19 και ακολουθούνε περίοδο αυτοαπομόνωσης, ενώ ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός, τουλάχιστον, από το αποψινό παιχνίδι.

Ο Jordan Henderson επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα από τον πάγκο, ενώ ο Jurgen Klopp εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Alex Oxlade-Chamberlain και Κωνσταντίνο Τσιμίκα.

Αντίπαλος:

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από δυόμιση μήνες, η Aston Villa κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή και έπειτα από πολλές περιπέτειες να διασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League, έναν μόλις χρόνο αφότου επέστρεψε σε αυτήν.

Σήμερα, οι Villagers είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι στιγμής στη νέα σεζόν, μετρώντας βέβαια και ένα λιγότερο παιχνίδι από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ μαζί με τις Liverpool και Everton αποτελεί την τελευταία ομάδα που δεν έχει χάσει βαθμό.

Ο προπονητής της ομάδας, Dean Smith, δεν υπολογίζει στους Wesley, Bjorn Engels και Tom Heaton.

Πιθανές εντεκάδες:

Aston Villa (4-3-3): Martinez – Cash, Konsa, Mings, Targett – McGinn, Barkley, Hourihane – Trezeguet, Watkins, Grealish
Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Keita – Salah, Firmino, Jota

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *