Με γεμάτη ομάδα για το -1! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Arsenal vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Emirates Stadium
Ημερομηνία: 16.03.2022

Ώρα έναρξης: 22:15
Διαιτητής: Andre Marriner
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 5HD

Νέα ομάδας:

Η Liverpool για 8η συναπτή αγωνιστική, έκανε τη δουλειά της και έφυγε με το τρίποντο και από το -πάντα αφιλόξενο- Brighton με σκορ 0-2, ένα αποτέλεσμα που σήμαινε και το 6ο clean sheet σε αυτό το σερί νικών. Σε όλη αυτή την πορεία, οι Reds έβλεπαν την πρωταθλήτρια Manchester City όλο και πιο κοντά. Στην αρχή στο -11, αμέσως στο -8, αργότερα στο -6, πολλές φορές από το -3, και απόψε από το -4, με παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό. Οι Reds, λοιπόν, έχουν το βράδυ έναν τεράστιο αγώνα, κόντρα στην Arsenal, με μοναδικό σκοπό η διακοπή των εθνικών ομάδων να τους βρει έναν μόλις πόντο μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος!

Στην προσπάθεια αυτή, ο Jurgen Klopp θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένου και του Mohamed Salah, παρά την αλλαγή του Αιγύπτιου περίπου με τη συμπλήρωση μια ώρας παιχνιδιού στο Brighton, λόγω ενόχλησης. Μοναδικές απουσίες είναι οι James Milner και ο Κώστας Τσιμίκας που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Αντίπαλος:

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται και η Arsenal, έχοντας σερί πέντε συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, ενώ στις 11 τελευταίες τις αναμετρήσεις για την Premier League μετράει 9 νίκες, με μοναδικές απώλειες βαθμών μια ήττα από την Manchester City στην εκπνοή της αναμέτρησης, την Πρωτοχρονιά, καθώς και μια λευκή ισοπαλία με την Burnley, και αυτή στο Emirates.

Παρά την αρνητική τους αρχή στη φετινή σεζόν, λοιπόν, οι Gunners έχουν ισχυρότατες πιθανότητες για να επιστρέψουν στο Champions League καθώς απαριθμούν 51 βαθμούς έναντι των 50 της Manchester United, που ακολουθεί στην 5η θέση, με τους Λονδρέζους να έχουν και τρία παιχνίδια λιγότερα. Απειλητικά βέβαια κινούνται σταθερά οι συμπολίτισσες West Ham και Tottenham, καθώς και η Wolves.

Μοναδικός τραυματίας για την ομάδα του Mikel Arteta είναι ο Takehiro Tomiyasu.

Πιθανές εντεκάδες:

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale – Cedric, White, Gabriel, Tierney – Partey, Xhaka – Saka, Odegaard, Martinelli – Lacazette
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Diaz

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *