Καμία βιασύνη για τους τέσσερις που νόσησαν, παραμένει εκτός ο Origi

Η Liverpool δε θα βιαστεί να βάλει ξανά στο γήπεδο τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της που νόσησαν με κορωνοϊό, ενώ παράλληλα συνεχίζει να στερείται των υπηρεσιών του τραυματία Divock Origi.

Ο Pep Lijnders έδωσε ενημέρωση σε δημοσιογράφους και κοινό αναφορικά με την κατάσταση του ρόστερ ενόψει του αγώνα με τη Leicester (22/12, 21:45) για το EFL Cup.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ολλανδός βοηθός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου, η Liverpool δεν πρόκειται να βιαστεί με τους Van Dijk, Fabinho, Jones και Thiago, που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και βρίσκονται ακόμη σε απομόνωση. Κι αυτό γιατί κανείς δε λειτουργεί στον αυτόματο, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί αμέσως μόλις βγει από μια καραντίνα και από ένα διάστημα χωρίς προπονήσεις.

«Τα παιδιά είναι εντάξει. Ο ιός είναι πραγματικά απρόβλεπτος, οπότε πρέπει να εξετάζουμε υπόθεση με την υπόθεση και παίκτη με τον παίκτη κάθε φορά», εξήγησε ο Lijnders. «Η υγεία έχει προτεραιότητα, οπότε πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρξει βιασύνη, ότι θα επιστρέψουν όποτε είναι έτοιμοι. Ο κόσμος υποτιμά την δεκαήμερη καραντίνα, πιστεύει ότι μπορούν να παίξουν άμεσα στην 11η μέρα, αλλά το ποδόσφαιρο δε λειτουργεί έτσι. Χρειάζεσαι προπόνηση. Επειδή είναι ομαδικό σπορ, πρέπει να αποκτήσεις ξανά την αίσθηση του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουν υγιείς, ασφαλείς, και να τους δώσουμε χρόνο. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα των γιατρών και των επιστημόνων μας. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

Επιπλέον, εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Divock Origi, που ακόμα δεν έχει επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *