Καλά κρατεί η κόντρα FIFA-Premier League – Ποιες οι προθέσεις της Liverpool για τους Βραζιλιάνους!

Οι Reds δε σκοπεύουν να αφήσουν έτσι την κατάσταση, σκοπεύοντας να βρεθεί λύση έτσι ώστε οι Alisson και Fabinho να αγωνιστούν κανονικά στην 4η αγωνιστική της Premier League με αντίπαλο τη Leeds.

Η FIFA ελπίζει ότι η βρετανική κυβέρνηση θα δώσει εξαιρέσεις από την καραντίνα για τους παίκτες για τα παιχνίδια των Εθνικών του επόμενου μήνα, αλλά οι πληροφορίες εκ των έσω επιμένουν ότι οι υπουργοί είναι σταθεροί σε αυτό – όποιος προέρχεται από χώρα της κόκκινης λίστας πρέπει να μείνει σε ξενοδοχείο για δέκα ημέρες.

Αν οι σύλλογοι δεν μπορούν να πείσουν την ομοσπονδία της Βραζιλίας να εγκαταλείψει την απαίτησή τους, ο μόνος τρόπος για την άρση της κύρωσης είναι να προσφύγουν στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο για μια προσωρινή εντολή που θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν τουλάχιστον μέχρι να επιλυθεί η διαφορά.

Η επιτροπή της European Club Association πιστεύει ότι υπάρχουν ισχυροί νομικοί λόγοι για να μην επιβληθεί η απαγόρευση επειδή οι κανόνες της FIFA αναφέρουν ότι οι παίκτες πρέπει να επιστρέψουν με τους συλλόγους τους εντός 48 ωρών από το κλείσιμο των αγώνων των Εθνικών.

Η Liverpool συνεχίζει να αξιολογεί τις πιθανές συνέπειες, αλλά πιστεύει ότι πρέπει να επιτραπεί στους παίκτες να παίξουν αυτό το Σαββατοκύριακο και ότι η FIFA δεν έχει βάση να εφαρμόσει τις κυρώσεις λόγω των εξαιρετικών συνθηκών που προκλήθηκαν από τον COVID 19.

Οι Reds λοιπόν, δίνουν μάχη με το χρόνο για να επιλυθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατό, με αίσια έκβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *