Ισότητα, Διαφορετικότητα και Ένταξη: Ο σπουδαίος Rishi Jain στη Liverpool

Η Liverpool προχώρησε στην πρόσληψη ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου, του Rishi Jain, σε ρόλο ανώτερου διευθυντή στον τομέα της Ισότητας, Διαφορετικότητας και Ένταξης.

Οι δράσεις της Liverpool σχετικά με την Ισότητα, Διαφορετικότητα και Ένταξη όλων των μελών της κοινότητας, εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης πρωτοβουλίας Red Together, που αποτυπώνει την κοινωνική ευαισθησία του συλλόγου για ζητήματα αλληλεγγύης στην κοινότητα.

Ο Rishi Jain έχει εμπειρία μεγαλύτερη των 15 ετών στο χώρο σχετικά με αντίστοιχες πρωτοβουλίες και μάλιστα έχει ενταχθεί στην Παγκόσμια Λίστα με τους 20 κορυφαίους επαγγελματίες σχετικά με τη Διαφορετικότητα, έχοντας δουλέψει μεταξύ άλλων για τον οργανισμό «Kick It Out», τη Manchester United και τη Συμβουλευτική Επιτροπή της FA για την Ένταξη και συλλέγοντας βραβεία από κάθε ασχολία του. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Liverpool, η πρόσληψη του Jain είναι μια σημαντική προσθήκη στην κατεύθυνση των Reds να γίνουν ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος σε θέματα κοινωνικής ένταξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *