Θα αγωνιστεί φέτος ο Ox / Jürgen Klopp: «Τον Φεβρουάριο θα είναι πίσω!»

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του βρίσκεται ο Alex Oxlade-Chamberlain, όπως δήλωσε ο Jurgen Klopp!

O Άγγλος διεθνής, που τραυματίστηκε τον Απρίλιο κόντρα στην Roma, απουσιάζει από την δράση οχτώ μήνες και πλέον είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Jurgen Klopp, στην σημερινή συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με την Arsenal, δήλωσε πως ο Ox έχει αρχίσει να τρέχει και η πλήρη επιστροφή του εκτιμάται για τέλη Φεβρουαρίου!

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός:

“Είναι τα καλύτερα νέα. Ξεκίνησε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο βήμα που έκανε φάνηκε καλά, όχι όπως είναι μερικές φορές όταν ένας ποδοσφαιριστής επιστρέφει από έναν τραυματισμό και ξεκινάει να τρέχει.”

“O Ox, από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι είναι ο εαυτός του και αυτό είναι υπέροχο. Δεν υπάρχει πίεση για εκείνον, αλλά φαίνεται ότι θα μπορεί να επιστρέψει στην κανονική προπόνηση στα τέλη του Φεβρουαρίου, ίσως και τον Μάρτιο. Έτσι, αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι θα επιστρέψει αυτή τη σεζόν. Αυτή είναι η στιγμή, δεν είμαστε συνήθως τόσο ενθουσιασμένοι για κάτι τέτοιο, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, είναι αλήθεια ότι μπορεί να γίνουν πολλά όταν είσαι εκτός πολύ καιρό, αλλά όλα φαίνονται θετικά.”

“Είναι υπέροχο που τον έχουμε ξανά κοντά μας με το χαμόγελο στο πρόσωπο του. Χαμογελάει πολύ συχνά, αλλά τώρα είναι για καλό λόγο. Είναι χαρούμενος και φυσικά είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι.”

“Φαίνεται καλά, αλλά φυσικά χρειάζεται χρόνος και κάθε μικρός μυς πρέπει να προσαρμοστεί και πάλι στην ένταση, αλλά αυτό που έχει κάνει μέχρι στιγμής, τον κοιτάς λίγο στις μικρές προπονήσεις που κάνει και μοιάζει σαν να μπορεί να παίξει αύριο. Αυτό δεν είναι βέβαια εφικτό και υπάρχει πολύς χρόνος.”

“Είναι υπέροχο μετά από αυτόν τον σοβαρό τραυματισμό που τον έχουμε ξανά πίσω και μπορεί να τρέξει, μας ενθουσιάζει όλους μας. Είναι μια ώθηση στα αποδυτήρια, επειδή είναι τόσο σημαντικό μέρος τους. Ακόμα κι αν είναι μόνο κοντά μας και δεν προπονείται μαζί μας, είναι πολύ σημαντικό, αλλά αν μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα θα ήταν πραγματικά όμορφο.”

“Είναι μια έκπληξη, είναι πολύ πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε βάλει, είναι καλά νέα και τώρα θα προσπαθήσουμε όλα να είναι προσεκτικά, δεν θα τον πιέζουμε πάρα πολύ, όμως δεν θέλουμε και να τον κρατήσουμε πίσω. Θα δούμε, δεν πρέπει να μιλάμε πάρα πολύ για την πρόοδο του τις επόμενες δύο εβδομάδες και ίσως τους επόμενους δύο μήνες.”

“Εάν κάνει περαιτέρω βήματα όπως έκανε τις τελευταίες εβδομάδες τότε μπορεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Premier League αυτή τη σεζόν, κάτι που είναι ωραίο να το γνωρίζουμε!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *