Η Liverpool περικλείει το «σήμερα» σε… χρονοκάψουλα που θα ανοιχτεί το 2070! (vid)

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προβαίνει η Liverpool που γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου προπονητικού της κέντρου με την εγκατάσταση μιας χρονοκάψουλας, η οποία θα περιέχει διακριτικά αντικείμενα του «σήμερα» και θα απευθύνεται στη μελλοντική γενιά φιλάθλων.

Σε πενήντα χρόνια από τώρα, ένας προπονητής που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει την καριέρα του, παίκτες που ακόμη δεν έχουν γεννηθεί, φίλαθλοι που μπορεί ακόμη να μην έχουν πει τη λέξη «μαμά», θα ανοίξουν τη χρονοκάψουλα στο AXA Training Center, στο Kirkby, και θα βρουν φανέλες του 2020 και του 2019, γράμμα από την τωρινή προπονητή της γυναικείας ομάδας, Vickey Jepson, τα παπούτσια του Van Dijk, τα γάντια του Alisson, και ένα βίντεο με τον Klopp να τους καλωσορίζει στο… παρελθόν!

Ακολουθείστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!

Με την πίστη ότι κατάφερε να εδραιωθεί στην ελίτ, μετά από χρόνια αγωνιστικής και οικονομικής παρακμής, η Liverpool προβαίνει σε μια κίνηση που συνδέει το παρόν με το μέλλον. Η πιο επιτυχημένη Liverpool του 21ου αιώνα, η Liverpool της FSG, του Klopp, του Hederson και του Van Dijk, γράφει γράμμα στη Liverpool του μέλλοντος, στους επόμενους διοικούντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Φανταστείτε μόνο τη σκηνή… Φανταστείτε τη νοσταλγία όταν οι «κόκκινοι» του 2070 θα ανοίξουν γράμματα που ποτέ δεν διαβάστηκαν, θα δουν τον Klopp, τον Werner και την Jepson να μιλούν απευθείας σε αυτούς.

Η χρονοκάψουλα, που θα εγκατασταθεί στο νεόκτιστο προπονητικό κέντρο της Liverpool, στο Kirkby, θα περιέχει μεταξύ άλλων:
*Γράμμα στους μελλοντικούς φιλάθλους, συναδέλφους και την κοινότητα του Kirkby, από τη Fenway Sports Group
*Μια φανέλα προπόνησης που θα αποτυπώνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα εκ μέρους της AXA, επίσημου συνεργάτη προπόνησης, και ένα μήνυμα από έναν φίλαθλο σχετικά με την αγάπη του για τη Liverpool
*Μια εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2020/21
*Μια φανέλα του τελικού του Champions League 2019, υπογραγραμμένη από την ομάδα
*Ένα γράμμα από την προπονητή της γυναικείας ομάδας, Vicky Jepson, προς τους μελλοντικούς φιλάθλους
*Μια κοινή φωτογραφία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας
*Ένα αφιέρωμα σε όσους έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Hillsboroguh
*Ένα USB στικάκι που θα περιέχει βίντεο με μηνύματα από τους Klopp, Henderson, Jepson και Rush
*Υπογραγραμμένο ζευγάρι παπούτσια του Van Dijk και υπογεγραμμένο ζευγάρι γάντια του Alisson
*Αντικείμενα από τους συνδέσμους «Spirit of Shankly» και «Spion Kop 1906» που αντιπροσωπεύουν τους φιλάθλους της Liverpool

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησαν οι «κόκκινοι» σχετικά με την ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *