Η ώρα του Rhys Williams! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs West Ham

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 31.10.2020
Ώρα έναρξης: 19:30
Διαιτητής: Kevin Friend
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πλαίσιο του Champions League πέτυχε την Τρίτη η Liverpool κόντρα στην Midtjylland με σκορ 2-0. Παρά τους τρεις βαθμούς, η κακοτυχία της αναφορικά με τους τραυματισμούς συνεχίστηκε, καθώς ο Fabinho, που καλύπτει το γιγαντιαίο κενό του Virgil Van Dijk, αντιμετώπισε επίσης πρόβλημα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθείστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter

Ο Βραζιλιάνος μέσος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάζει σίγουρα, τουλάχιστον, από τη σημερινή αναμέτρηση, και με τον Joel Matip να αδυνατεί να ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό, ο νεαρός Rhys Williams αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικός στην Premier League.

Η κατάσταση του Thiago παραμένει αμφίβολη ωστόσο το σενάριο να αγωνιστεί έστω προερχόμενος από τον πάγκο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Οι Naby Keita και Κωνσταντίνος Τσιμίκας δε θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση στο Anfield.

Αντίπαλος:

Τα πρώτα 6 παιχνίδια της West Ham διαιρούνται σε 2 νίκες, ήττες και ισοπαλίες. Τα προγνωστικά πριν την έναρξη της σεζόν έκριναν τους Λονδρέζους ως μια ομάδα εκ των υποψήφιων για τον υποβιβασμό, σενάρια που φούντωσαν μετά από τις εντάσεις παικτών-διοίκησης καθώς και την ήττα στην πρεμιέρα από την Newcastle με 0-2.

Στη συνέχεια οι Hammers στάθηκαν αξιοπρεπώς στο Emirates και ηττήθηκαν με 2-1 από την Arsenal, για να ακολουθήσουν 2 εντυπωσιακές νίκες με 4-0 και 0-3 απέναντι σε Wolves και Leicester, δύο από τις δυνατότερες ομάδες εκτός της γνωστής, μεγάλης εξάδας.

Στις τελευταίες της δύο αναμετρήσεις η West Ham επανήλθε μετά το 80ο λεπτό από 3-0 σε 3-3 κόντρα στην Tottenham, ενώ υποχρέωσε την Manchester City σε ισοπαλία 1-1 στο Λονδίνο, γεγονότα που επιβεβαιώνουν πως η Ham αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόλογη ομάδα και δε θα χαρίσει κανένα τρίποντο στους Reds.

Μοναδική, αλλά και τεράστια απουσία, για τον David Moyes αποτελεί ο τραυματισμένος Michail Antonio.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Williams, Gomez, Robertson – Henderson, Thiago, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane
West Ham (5-4-1): Fabianski – Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku – Bowen, Soucek, Rice, Fornals – Haller

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *