Η πρωταθλήτρια ξεκινάει! (Pregame)

Στον θεσμό που κατέκτησε η Liverpool για 6η φορά πέρυσι ανοίγει η αυλαία, με τους Reds να ταξιδεύουν στην Νάπολη για να αντιμετωπίσουν την ομόνυμη ομάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Napoli vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: San Paolo
Ημερομηνία: 17.09.2019
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Felix Brych
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα από την Newcastle, η Liverpool με πρωταγωνιστή τον Firmino ανέτρεψε το σκορ χάρη σε γκολ των Mane και Salah, έκανε το 5/5 και μετά την ήττα της Manchester City από την Norwich με 3-2, βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς διαφορά από τους Citizens. 

Οι Reds επιστρέφουν στο Champions League ως οι νικητές της διοργάνωσης στο γήπεδο που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα την περσινή σεζόν στην πορεία προς τον τίτλο. Για την σημερινή αναμέτρηση, ο Jurgen Klopp δεν υπολογίζει σε Alisson Becker και Naby Keita που έμειναν στο Merseyside με την επιστροφή του τελευταίου να αναμένεται πολύ σύντομα. 

Ο Robertson θεωρείται αμφίβολος με χτύπημα που δέχτηκε στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση αλλά βάσει των τελευταίων πληροφοριών αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Jurgen Klopp.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η γνωστή πλέον στην Liverpool, Napoli, τερμάτισε και πέρυσι στην δεύτερη θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος πίσω από την Juventus που κατέκτησε για έβδομη συναπττή σεζόν τον τίτλο. Το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά αποκτώντας τους Hirving Lozano, Kωνσταντίνο Μανώλα και Alex Meret, ενώ δεν έχασε κάποιο από τα αστέρια της.

Στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από 3 αναμετρήσεις βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας 2 νίκες και μία ήττα με 4-3 από την Juventus στο Torino.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Ναπολιτάνοι με τους Reds. Η αναμέτρηση στον Ιταλικό νότο βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα χάρη σε γκολ του Lorenzo Insigne στο 90′ σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της Liverpool την προηγούμενη σεζόν.

Πριν την αναμέτρηση του Anfield, την τελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων ήταν γνωστό πως η Liverpool χρειαζόταν νίκη είτε με 1-0 είτε με δύο γκολ διαφορά αν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, με το πρώτο σενάριο να πραγματοποιείται χάρη σε υπέροχο γκολ του Mohamed Salah και τεράστια εξ επαφής επέμβαση του Alisson σε πλασέ του Milik στο τελευταίο λεπτό, με τους Reds να προκρίνονται με άκρως δραματικό τρόπο στους 16 της διοργάνωσης.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Νapoli (4-4-2): Meret – Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui – Callejon, Allan, Ruiz, Insigne – Mertens, Lozano

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *