Επιστροφή Coutinho; O Klopp «σπάει» τη σιωπή του!

Καμία απολύτως πιθανότητα επιστροφής του Coutinho στη Liverpool δεν δίνει ο Jurgen Klopp, με τον Γερμανό τεχνικό να βάζει τέλος στα οποιαδήποτε σενάρια κυκλοφόρησαν. 

Ένα όνομα που απασχόλησε τα μεταγραφικά της Liverpool, χωρίς ωστόσο να υπάρχει απολύτως τίποτα, ήταν αυτό του Philippe Coutinho, με τον Βραζιλιάνο όπως φαίνεται να ψάχνει νέα ομάδα, με τον Jurgen Klopp να ξεκαθαρίζει ότι η Liverpool δεν ενδιαφέρεται να φέρει ξανά πίσω τον ποδοσφαιριστή, καθώς θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός για τον Philippe Coutinho:

«Σε γενικές γραμμές, ο Phil Coutinho μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα στον κόσμο, μου αρέσει ο Phil, είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής αλλά θα έπρεπε να ξοδέψουμε πάρα, πάρα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για να εξασφαλίσουμε την υπογραφή του. Είναι απλά αδύνατο, όπως είπα, έχοντας τον Coutinho, η κάθε ομάδα γίνεται καλύτερη, συμπεριλαμβάνοντας κι εμάς, αλλά ελπίζω πραγματικά να βρει την τύχη του στη Barcelona ή ίσως την έχει βρει ήδη. Έχουμε επαφή, αλλά όχι αυτή τη στενή επαφή που μπορώ να γνωρίζω ακριβώς πως τα πηγαίνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *