Επικίνδυνη έξοδος για να συνεχιστεί το απόλυτο! (Pregame)

Με μια πολύ δύσκολη έξοδο αποχαιρετάει τους καλοκαιρινούς μήνες, ελπίζωντας στο απόλυτο του πρωταθλήματος!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Burnley vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Turf Moor
Ημερομηνία: 31.08.2019
Ώρα έναρξης: 19:30
Διαιτητής: Chris Kavanagh
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Οι Reds επικράτησαν της Arsenal με 3-1 το περασμένο Σάββατο και έγιναν έτσι η μοναδική στην Premier League που ξεκίνησαν με το απόλυτο των βαθμών, με το 3/3. Δύο γκολ σημείωσε ο Mohamed Salah και ένα ο Joel Matip, με την Liverpool ωστόσο να δέχεται σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι γκολ αφού έχει προηγηθεί, κάτι το οποίο σίγουρα πρέπει να διορθωθεί πριν αποτυπωθεί βαθμολογικά.

Ένας παράγοντας που σίγουρα θα συμβάλλει σε αυτό ακούει στο όνομα Alisson Becker, ο οποίος ωστόσο χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο πριν την επιστροφή του όπως δήλωσε ο Jurgen Klopp, ο οποίος παράλληλα δεν υπολογίζει και στον Naby Keita.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Εμφατικά ξεκίνησε την σεζόν η Burnley -εν αντιθέσει με πέρυσι- επικρατώντας με 3-0 της Southampton. Την επόμενη αγωνιστική δυσκόλεψε πάρα πολύ την Arsenal, χάνοντας με 2-1 στο Λονδίνο, ενώ την νίκη στην εκπνοή του παιχνιδιού έχασε στο Wolverhampton την προηγούμενη αγωνιστική με τον Raul Jimenez να ισοφαρίζει το γκολ του Barnes με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+7′.

Ένας Ashley Barnes, σε εντυπωσιακή φόρμα, έχοντας σκοράρει ήδη 4 φορές, ενώ όσον αφορά την Premier League, μέσα στο 2019 μόνο οι Mane και Aguero έχουν σκοράρει περισσότερες φορές. Οι Clarets  αποτελούν μια πολύ δύσκολη έξοδο για κάθε ομάδα και ακριβώς αυτό ισχύει και σήμερα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Τον Δεκέμβριο η Burnley υποδέχτηκε την Liverpool που παρατάχθηκε χωρίς τους Mane, Salah και Firmino καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 54ο λεπτό, με τον James Milner να ισοφαρίζει 8 λεπτά αργότερα. Οι Firmino και Salah μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγή και ο πρώτος σκόραρε με την πρώτη του επαφή, ενώ ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Shaqiri στο 90′ που σφράγισε ένα πολύ δύσκολο διπλό για τους Reds.

Στην αναμέτρηση του Anfield η Burnley προηγήθηκε και πάλι, ωστόσο Firmino και Mane γρήγορα οδήγησαν το παιχνίδι αρχικά στο 2-1 και στην συνέχεια στο 3-1. Η ομάδα από το Lancashire μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Gudmunsson και ο Mane διαμόρφωσε το τελικό 4-2 δευτερόλεπτα αργότερα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Burnley (4-4-2): Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters – Hendrick, Cork, Westwood, McNeil – Barnes, Wood

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *