Επίσημο ενδιαφέρον της Benfica για Harry Wilson, Brentford και West Brom ακολουθούν από κοντά!

Επίσημη κρούση στη Liverpool πραγματοποίησε η Benfica, για την απόκτηση του Harry Wilson. Οι αρχικές διαπραγματεύσεις κρίθηκαν ανεπιτυχείς, λόγω της μεγάλης διαφοράς στην αξιολόγηση της τιμής του παίκτη. Brentford και West Brom, παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Ένας από τους παίκτες που η Liverpool πρέπει να “ξεφορτωθεί” πριν αρχίσει να αγοράζει, είναι ο Ουαλός μεσοεπιθετικός Harry Wilson. O Wilson δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον Jurgen Klopp τα περασμένα χρόνια, με τη Liverpool πλέον να επιθυμεί την πώληση του Ουαλού. Η αρχική στάση της ομάδας, είναι πως δεν κατεβαίνει κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 13 εκατομμύρια λίρες).

Η Benfica ήταν η πρώτη ομάδα που έκανε επίσημη προσέγγιση στους Reds, ωστόσο… έβγαλαν σπυριά μόλις άκουσαν το ποσό που ζητάει η Liverpool, και έκαναν πίσω. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ όμως, αναμένεται να επανέλθουν, και δεν αποκλείεται να βρεθεί η χρυσή τομή με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια λίρες.

Από κοντά παρακολουθούν τις εξελίξεις Brentford και West Brom, που δεν αποκλείεται να μπουν και αυτές στο κυνήγι της υπογραφής του 24χρονου Ουαλού. Τέλος, ο προπονητής της Swansea Steven Cooper, έχοντας δουλέψει προηγουμένως με τον Wilson στις ακαδημίες της Liverpool, πιστεύει πολύ σε αυτόν και προσπάθησε να τον αποκτήσει ως δανεικό την προηγούμενη χρονιά, ωστόσο “ηττήθηκε” από την Cardiff. Πιθανόν λοιπόν, να επανέλθει στο παιχνίδι και η Swansea.

Harry Wilson Loaned to Cardiff City FC for Rest of the Season - The  Liverpool Offside

O ίδιος ο Wilson, γνωρίζει πως στα 24 του πρέπει να βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει λεπτά συμμετοχής, και πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει στη Liverpool. Αναμένεται λοιπόν, να βρεθεί το κλειδί σε αυτή την κατάσταση που χρόνια κρατεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *