Εκτός με τη Bologna ο Thiago!

Ο Jurgen Klopp επιβεβαίωσε ότι ο Thiago Alcantara θα χάσει τους αγώνες της Liverpool με την Bologna την Πέμπτη λόγω ενός μικρού τραυματισμού.

Ο μέσος επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων» την περασμένη εβδομάδα μετά από εκτεταμένες διακοπές μετά τη συμμετοχή του στο Euro 2020 με την Ισπανία.

Παρόλο που ο Thiago θα μείνει εκτός των δύο φιλικών της ομάδας με την ομάδα της Serie A, ο Klopp είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να επιστρέψει πλήρως στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο προπονητής των Reds είπε στο Liverpoolfc.com: «Ο Thiago ήρθε εδώ με ένα μικρό πρόβλημα. Έχει τρεις εβδομάδες άδεια και το μικρό ζήτημα είναι ακόμα [εκεί], το οποίο το ένιωθε.

«Δεν παίρνουμε κανένα ρίσκο. Είναι μέρος των προπονήσεων και σε αυτά τα μικρά πράγματα φαίνεται υπέροχος, αλλά είναι περισσότερο οι μεγαλύτερες αποστάσεις όπου προπονείται ελαφρώς.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα τακτοποιηθεί το ζήτημα και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Νομίζω ότι θα είναι την επόμενη εβδομάδα, [το αργότερο], σε πλήρη προπόνηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *