ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένοχος ο οπαδός της Roma που έστειλε σε κώμα τον Sean Cox

Symbol of law and justice in the empty courtroom, law and justice concept.

O Simone Mastrelli ομολόγησε μέρος των εγκλημάτων του από την επίθεση στον Sean Cox στις 24 Απριλίου το 2018!

Όταν η Liverpool υποδέχτηκε στο Anfield την Roma, η είδηση της σοβαρής, δολοφονικής επίθεσης σε βάρος φιλάθλου των Reds, η οποία γνωστοποιήθηκε με πλήρη λεπτομέρεια μετά το παιχνίδι, επισκίασε την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του Klopp.


Τρεις Ιταλοί επιτέθηκαν στον 52χρονο τότε (53 τώρα) Ιρλανδό Sean Cox, πατέρα τριών παιδιών, προκαλώντας του με αιχμηρά αντικείμενα σοβαρές κρανιακές και εγκεφαλικές βλάβες. Ο Cox ετέθη σε κώμα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέρασε σχεδόν ένα μήνα, πρινμεταφερθεί με αεροσκάφος στο Δουβλίνο για να συνεχίσει εκεί την νοσηλεία και την ιατρική παρακολούθηση, ως και σήμερα, όπου βρίσκεται φυσικά εκτός κινδύνου να χάσει την ζώη του.

Ο ένας εκ των δραστών, ο Filippo Lombardi φυλακίστηκε για «διαταραχή με χρήση βίας» για 3 χρόνια, αποφεύγοντας κατηγορίες περί «πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών». Ο άλλος, ο Daniele Sciusco, ομολόγησε «διαταραχή με χρήση βίας»  και φυλακίστηκε για δυόμιση χρόνια. 

Ο τρίτος κυνηγήθηκε δικαστικά έως και πολύ πρόσφατα, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε ως αποτέλεσμα την έκδοση του. Ο Simone Mastrelli, λοιπόν, πριν από λίγο, ομολόγησε την «παράνομη και κακόβουλη πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών» εις βάρος του Sean Cox, αρνούμενος πάντως τις κατηγορίες περί «διαταραχής με χρήση βίας», κάτι που θα αποδειχτεί από τον φάκελο της υπόθεσης.

Η καταδίκη του Mastrelli θα του απαγγελθεί αργότερα σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *