Δεν μπορούν τα παλικάρια | Brighton 2-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ηττήθηκε ξανά μέσα σε λίγες μέρες από την Brighton, αυτή τη φορά με 2-1 στο Amex Stadium, και αποχαιρέτησε το FA Cup, το οποίο είχε κατακτήσει πέρσι.

Επόμενο ματς για τους Reds το Σάββατο 4/2 (17:00) με τη Wolves στο Molineux για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Μετά το League Cup, η Liverpool αποκλείστηκε και από το FA Cup, καθώς υπέστη ήττα με 2-1, στις καθυστερήσεις από την Brighton στο Amex Stadium.

Οι Reds συνεχίζουν να μην σηκώνουν κεφάλι με τίποτα, σε όλες τις διοργανώσεις και παρότι προηγήθηκαν, οι «γλάροι» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Στο 4ο λεπτό ο Dunk έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Salah. Στο 14ο λεπτό ταν η σειρά του Alexander-Arnold να διώξει στη γραμμή μετά από πλασέ του Ferguson και λίγο αργότερα, ο Elliott πέρασε πανέμορφη κάθετη στον Salah ο οποίος πλάσαρε άστοχα σε μοναδικό τετ α τετ με τον Steele.

Τελικά στο 30ό λεπτό, ο Elliott άλλαξε με τον Gakpo μέσα στην περιοχή και με πλασέ από τα δεξιά άνοιξε το σκορ για τη Liverpool. Ωστόσο στο 39ο λεπτό ο Lamptey έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε και στον Dunk και κατέληξε στα δίχτυα του Άλισον για το 1-1.

Στο 50ο λεπτό μετά από φάουλ ο Dunk πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για εκατοστά ενώ στο 71’ ο Mitoma σέντραρε από δεξιά αλλά ο March από κοντά πλάσαρε πάνω στον Άλισον.

Στο 80’ ο Ferguson έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Konate έβαλε σωτήριο μπλοκ και στο 90+1’ ο Mitoma έκανε τρομερή ενέργεια μέσα στην περιοχή και με σουτ από δεξιά έγραψε το τελικό 2-1.


Οι συνθέσεις

Brighton: Steele; Lamptey, Webster, Dunk, Estupinan; Mac Allister, Gross; March, Ferguson, Mitoma; Welbeck

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 59′), Gomez, Konate, Robertson; Bajcetic (Fabinho 84′), Keita (Henderson 59′), Thiago (Jones 79′); Salah, Elliott (Nunez 59′), Gakpo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *