Βαρύ rotation για τη Liverpool – με Van Den Berg η Preston! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Preston North End vs Liverpool

Διοργάνωση: League Cup
Έδρα: Deepdale
Ημερομηνία: 27.10.2021

Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: David Coote
Τηλεοπτική μετάδοση: Nova Sports 6HD

Νέα ομάδας:

Την Κυριακή η Liverpool πραγματοποίησε μια τρομακτική εμφάνιση, προσέφερε στους φίλους της ένα από τα καλύτερα 45λεπτα της τελευταίας δεκαετίας και διέλυσε με 0-5 την Manchester United στο Old Trafford, ένα αποτέλεσμα πράγματι ιστορικό με όλη τη σημασία της λέξης. Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Mohamed Salah, που έχει αρπάξει τον χαρακτηρισμό του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη αυτή τη στιγμή και αρνείται να τον παραδώσει.

Ο Αιγύπτιος, εξακολουθεί να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς έγινε ο κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία της Premier League, ξεπερνώντας τον Didier Drogba, ενώ έγινε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημειώνει χατ-τρικ στο Old Trafford ως αντίπαλος. Ένας χορός τερμάτων που ολοκληρώθηκε μόλις στο 50′ καθώς το τάκλιν και η αποβολή του Paul Pogba λίγα λεπτά αργότερα απέδειξαν πως η United δεν επρόκειτο να παίξει ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτός ο τραυματισμός που υπέστη ο Naby Keita στο Old Trafford τον αφήνει έξω από τη σημερινή αποστολή στο Preston. Να σημειωθεί βέβαια πως οι πρώτες ενδείξεις φαίνονται να ναι θετικές και αναμένεται πως ο τραυματισμός του μέσου από τη Γουινέα θα είναι λιγότερο σοβαρός από ότι αρχικά φοβόταν το ιατρικό επιτελείο. Εκτός μένει και ο James Milner που επίσης τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Κυριακής και αποχώρησε νωρίς από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Fabinho δεν ταξίδεψε στο Manchester καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, η συμμετοχή του ωστόσο στον σημερινό αγώνα ήταν ούτως ή άλλως αμφίβολη, με τον Jurgen Klopp να ετοιμάζεται για βαρύ rotation. Στην ίδια ακριβώς κατηγορία ανήκει και ο Thiago, η επιστροφή του οποίου προβλέπεται μετά τη διακοπή του Νοέμβρη για τις εθνικές ομάδες.

Ο Caoimhin Kelleher αντιμετωπίζει ίωση, έτσι η θέση του ανάμεσα στα δοκάρια πιθανότατα θα καλυφθεί από τον Adrian, ενώ σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι, έστω προερχόμενος από τον πάγκο, ο Sadio Mane, καθώς αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 0-5 επί της United. Τέλος, ο Mateusz Musialowski ίσως πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Liverpool.

Αντίπαλος:

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε καταστροφικά για την Preston North End, καθώς μετά την ήττα 1-4 από την νεοφώτιστη Hull, στην πρεμιέρα, ακολούθησαν δύο ακόμη συναπτές ήττες εκτός έδρας από τις Reading και Huddersfield. Η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας βελτιώθηκαν στην πορεία και αυτή τη στιγμή, με το πέρας των πρώτων 14 αγωνιστικών η Preston βρίσκεται στο +6 από την 22η θέση και τον υποβιβασμό στη League One, ενώ με εξαίρεση την ήττα της πρώτης αγωνιστικής κανένας αντίπαλος δεν έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Deepdale.

Όσον αφορά το League Cup η ομάδα του Frankie McAvoy, έχει φτάσει στην φάση των 16 έπειτα από επικρατήσεις κόντρα στις Mansfield, Morecambe και Cheltenham με σκορ 0-3, 2-4 και 4-1 αντίστοιχα και μαζί με την Stoke -η QPR αποκλείστηκε εχθές- αποτελούν τις μοναδικές ομάδες της Championship που έχουν παραμείνει στη διοργάνωση.

Όπως έγινε γνωστό το περασμένο απόγευμα, η Liverpool χορήγησε άδεια στην Preston να χρησιμοποιήσει τον δανεικό σε αυτή, Sepp Van Den Berg, στην αποψινή αναμέτρηση. Όμως, ο McAvoy δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Connor Wickham, Ched Evans, Isaiah Brown και Matthew Olosunde καθώς και τον τιμωρημένο Alan Browne, ενώ ο Alistair McCann θεωρείται αμφίβολος.

Πιθανές εντεκάδες:

Preston North End (3-4-1-2): Iversen – Storey, Bauer, Hughes – Van Den Berg, Whiteman, Ledson, Earl – Johnson – Riis, Sinclair
Liverpool (4-3-3): Adrian – Williams, Gomez, Matip, Tsimikas – Oxlade-Chamberlain, Morton, Jones – Musialowski, Origi, Minamino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *