Βαθμολογίες: Crystal Palace – Liverpool 0-2 | Μια τυπική μέρα στη δουλειά…

Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η ομάδα του Jurgen Klopp απέναντι σε μια καλή Crystal Palace χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά κάνοντας και πάλι σωστά τη δουλειά της.

Σε μια έδρα που ξυπνά τρομακτικές αναμνήσεις από το κοντινό 2014, η Liverpool ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε. Η πολύ καλά διαβασμένη Crystal Palace είχε κλείσει τους χώρους στα άκρα, ενώ γινόταν επικίνδυνη σε κάθε ευκαιρία. Οι “κόκκινοι” όμως ντυμένοι απόψε στα γκρίζα, βρήκαν τον τρόπο και με μια μέτρια εμφάνιση πήραν το 3ποντο.

Έμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις δικές μας βαθμολογίες για τους 11+3 που αγωνίστηκαν απόψε!

Alisson | 8

Ένιωθες ασφάλεια όταν τον έβλεπες με την μπάλα στα πόδια. Πολύ καλή εμφάνιση με εμφανή άνεση και ψυχραιμία από τον νεοαποκτηθέντα πορτιέρο που έδειξε και την κλάση του όταν χρειάστηκε με 2 πολύ καλές επεμβάσεις.

T. Alexander-Arnold | 6.5

Μέτρια εμφάνιση από το νεαρό μπακ ο οποίος είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Οι σέντρες του πότε καλές και πότε στα παιδιά στην εξέδρα. Αμυντικά είχε δουλειά απέναντι στον Zaha στον οποίο έδωσε και ένα αχρείαστο φαουλ παίρνοντας και κάρτα. Ένας κακός υπολογισμός της μπάλας τον οδήγησε σε χαμένη κεφαλιά που θα μπορούσε να κοστίσει.

Gomez | 8

Με τέτοιες εμφανίσεις που κάνει ο Lovren θα πρέπει να ήδη να φοβάται για τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Ήταν άψογος στο μαρκάρισμα του Benteke αλλά και στις βοήθειες που έδωσε πάνω στον Zaha. Σχεδόν αλάνθαστος. Αποφασιστικός σε ένα σωτήριο τακλιν στην κόντρα που εγγυμονούσε κινδύνους.

Van Dijk | 8.5 (MOTM)

Σε κάθε του εμφάνιση δικαιώνει τον Klopp για την επιλογή του. Ήταν όπως πάντα βράχος, δεν άφησε τίποτα να περάσει, έχασε μόνο 1-2 μονομαχίες στον αέρα, ενώ όπως πάντα φώναζε συντονίζοντας την άμυνα σαν σωστός ηγέτης. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο clean sheet του Alisson. Χρεώνεται ίσως την κακή συνεννόηση με τον Keita που έφερε το δοκάρι του Townsend.

Robertson | 7.5

Ο Σκωτσέζος μπήκε λίγο άσχημα στο ματς κάνοντας λάθος μεταβιβάσεις, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα επανερχόταν στα στάνταρ απόδοσής του. Είχε όπως πάντα πολύ επικίνδυνα ανεβάσματα ενώ και αμυντικά ήταν πολύ καλός.

Wijnaldum | 7

Αθόρυβη δουλειά όπως πάντα από τον Gini που ήταν όμως πιο οπισθοχωρημένος απόψε. Έκανε καλό πρώτο ημίχρονο δίνοντας πολλές μάχες και βοηθώντας αμυντικά. Στο πρώτο μισό του 2ου μέρους έπεσε λίγο όπως και όλη η ομάδα αφού είχε χαθεί τελείως η κατοχή της μπάλας.

Milner | 7.5

Ο Άγγλος χαφ έκανε ένα αρκετά καλό ματς. Δε φοβήθηκε να πάει δυνατά σε πολλές φάσεις, είχε καλές μεταβιβάσεις, ενώ αν και 32χρονος έτρεξε πάλι πιο πολύ απ όλους για όσο διάστημα αγωνίστηκε. Κουράστηκε στο τέλος και σωστά αντικαταστάθηκε από τον Klopp όταν το κέντρο χρειαζόταν ανάσες.

Keita | 8

Ήταν και πάλι στους διακριθέντες του ματς κάνοντας μια καθ όλα πειστική εμφάνιση. Ήταν εκκρηκτικός, έτρεχε, έκοβε μπάλες στο κέντρο και όλο το παιχνίδι της Liverpool εξελισσόταν γύρω του. Η ασυνενοησία ή αν θέλετε λάθος του στο πρώτο μέρος και 1-2 ακόμα του στερούν τον τίτλο του MOTM.

Salah | 7

Μπορεί οι φίλαθλοι να φώναζαν το όνομά του με κάθε ευκαιρία, μπορεί να κέρδισε ένα πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα από μαρκαρίσματα που δέχτηκε και να μοίρασε και 1 ασίστ, όμως ο Mo ήταν απόψε μακριά από τον καλό του εαυτό. Έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και είχε μερικές κακές επιλογές επιθετικά. Δεν βρήκε χώρους καθώς είχε κλειστεί πολύ καλά αλλά και στην κακή του μέρα έκρινε με τον τρόπο του το αποτέλεσμα.

Mane | 7.5

Στο πρώτο μέρος άλλαζε συνεχώς πανέμορφα το παιχνίδι προσπαθώντας να βρει διέξοδο για την ομάδα του προς τα αντίπαλα καρέ. Κινητικότατος, συνεργάστηκε πολύ καλά με Keita και Robo αποτελώντας μια μόνιμη απειλή από τα αριστερά. Καλός στο ένας εναντίον ενός βγάζοντας τρομερή αυτοπεποίθηση. Σκόρερ του 2ου γκολ που καθάρισε το ματς.

Firmino | 6.5

Όπως και στην πρεμιέρα η απόδοση του Bobby κινήθηκε σε ρηχά νερά. Γυρνούσε πολύ πίσω για να πάρει μπάλα χωρίς όμως να δώσει το κάτι παραπάνω που δίνει συνήθως. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν και Μουντιάλ και ίσως χρειαστεί χρόνο. Του λείπει η εκκρηκτικότητα και η σπιρτάδα που έδειξε όταν έβγαλε τετ α τετ τον Salah ο οποίος και ανατράπηκε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Henderson | 7

Μπήκε και έδωσε ηρεμία στο χώρο του κέντρου βοηθώντας πολύ τον Wijnaldum και παγώνοντας τον ρυθμό εκεί που έπρεπε. Κέρδισε μονομαχίες, πίεσε και εμπόδισε την εύκολη κυκλοφορία που είχε η Palace ως ένα σημείο.

Lallana | –

Έπαιξε ελάχιστα αλλά πρόλαβε να κάνει ένα άσκοπο φάουλ που έφερε κόσμο στην περιοχή.

Sturridge | –

Έπαιξε μετά το 0-2 και μόλις για 1 λεπτό οπότε δεν μπορεί να κριθεί.

Klopp | 7.5

Η ομάδα που παρέταξε ήταν ίδια ακριβώς με εκείνη απέναντι στη West Ham. Η εικόνα της όμως ήταν αρκετά διαφορετική και αυτό γιατί η Crystal Palace δεν έδωσε τους ίδιους χώρους. Έκανε μια πολύ σωστή αλλαγή, αυτή του Henderson, όμως ίσως χρειαζόταν και κάτι ακόμα από τον πάγκο. Η ομάδα του έδειξε τα καλά της στοιχεία ανά διαστήματα, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε (αυτό είναι το σημαντικό) όμως η συνολική εμφάνιση έχει ξεχαστεί ήδη. 2/2 και συνεχίζει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *