Έκλεισε με τους δύο «άσους», έτοιμη να «δέσει» και τον Alisson

Οι εργασίες σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών συνεχίζονται στοχευμένα στη Liverpool, που ολοκληρώνει κάθε εκκρεμότητα (και μη) στη θέση του τερματοφύλακα.

Πριν την ολοκλήρωση της περυσινής σεζόν, υπήρχαν τα εξής δεδομένα: ο Alisson έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024, ο Kelleher θα προχωρούσε στον τελευταίο χρόνο του δικού του συμβολαίου (άρα, αν δεν ανανέωνε πριν το χειμώνα, θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα) και ο Adrian θα έμενε ελεύθερος την 1η Ιουλίου.

Ο Michael Edwards άρχισε να διευθετεί τις εκκρεμότητες, ξεκινώντας με τον Adrian. Παρά το γεγονός ότι αμφιταλαντεύτηκε, ο 34χρονος Ισπανός έβαλε εν τέλει στα μέσα Ιουνίου την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Έπειτα, ακολούθησε ο Kelleher, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα αποτελεί από φέτος τη δεύτερη και όχι την τρίτη επιλογή στον «άσο». Ο Ιρλανδός τερματοφύλακας παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν μήνες, όμως η διαδικασία ολοκληρώθηκε με υπογραφές για πολυετή επέκταση του συμβολαίου, ως το καλοκαίρι του 2026.

Τέλος, παρότι έκλεισε τις επείγουσες «τρύπες», η Liverpool φαίνεται πως θα συνεχίσει και με επέκταση του συμβολαίου του Alisson. Παρότι δεν υπάρχει ανάγκη για βιασύνες με τον διεθνή Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, μιας και, όπως προαναφέρθηκε, στο συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2024, εντούτοις οι Reds επιθυμούν να «δέσουν» τον αξιόπιστο πορτιέρο τους για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα στο λιμάνι. Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές και να πέσουν υπογραφές μόλις ο τελευταίος επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με τη «Σελεσάο» στο Copa America.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *