Μέγας χορηγός στα North West LGBTQ+ Business Awards η Liverpool!

Η Liverpool συνεχίζει την έμπρακτη υποστήριξη της στην LGBTQ+ κοινότητα ανακοινώνοντας πως θα είναι ο μεγάλος χορηγός των πρώτων North West LGBTQ+ Business Awards.

Τα νεοσύστατα βραβεία, που θα λάβουν μέρος τον Οκτώβριο, θα παρέχουν την ευκαιρία σε περιοχές της Βορειοδυτικής Αγγλίας να γιορτάσουν τα καταπληκτικά επιτεύγματα της LGBTQ+ κοινότητας στις επιχειρήσεις καθώς και στην αναγνώριση της συνεισφοράς τους στην τοπική οικονομία.

Η συγκεκριμένη χορηγία αποτελεί μέρος των εορτασμών του Pride κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και συμπεριλαμβάνει ακόμα: ένα τουρνουά ποδοσφαίρου, 40 ενημερώσεις σε σχολεία σχετικές με το Pride, συμμετοχή στην εικονική Pride πορεία του LCR Pride Foundation και μια εκδήλωση με καλεσμένους από την LGBTQ+ κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επαγγελματία παίχτη ράγκμπι Keegan Hirst.

Ο Rishi Jain, διευθυντής της Liverpool στον τομέα της Ισότητας, Διαφορετικότητας και Ένταξης, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συγκεκριμένη χορηγία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως σύλλογος μέσω του Red Together να προωθήσουμε την ισότητα, την διαφορετικότητα και την ένταξη σε ό,τι κάνουμε. Είναι φανταστικό να έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τη συνεχιζόμενη υποστήριξή μας στην LGBTQ+ κοινότητα και να αναγνωρίσουμε την τεράστια τους συμβολή στην περιοχή. Ανυπομονούμε να συμμετέχουμε στους εορτασμούς και με άλλες επιχειρήσεις».

Ο Drew Mockton, επιχειρηματίας του Merseyside και ιδρυτής των North West LGBTQ+ Business Awards, πρόσθεσε:

«Είμαι ευτυχισμένος που η Liverpool ηγείται σε περιπτώσεις που σχετίζονται με τη διαφορετικότητα και την ένταξη αυτών των ανθρώπων. Η πόλη και η περιοχή μας χρειάζεται αυτή την υποστήριξη περισσότερο από ποτέ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *