Ντεμπουτάρει ο Konate!

Ο Ibrahima Konaté είναι έτοιμος να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Liverpool την Τρίτη 18/07.

Η μοναδική – μέχρι στιγμής – μεταγραφή της Liverpool για τη θερινή μεταγραφική περίοδο θα παίξει στα 30λεπτα φιλικά που θα δώσει η Liverpool την ερχόμενη Τρίτη (18/07) κόντρα σε Wacker Innsbruck και Stuttgart αντίστοιχα, τα οποία θα λάβουν χώρα στην Αυστρία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα φιλικά της ομάδας μας πατήστε ΕΔΩ.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για το πλάνο της πρώτης εμφάνισης του θηριώδους Γάλλου κεντρικού αμυντικού με το Liver bird στο στήθος:

«Την Τρίτη (σ.σ. θα κάνει το ντεμπούτο του). Είχε μία καλή ξεκούραση, έχει μία κανονική προετοιμασία μέχρι στιγμής, έτσι, μπορεί να παίξει την Τρίτη. Για τον Ibou είναι σημαντικό ότι θα πάρει γρήγορα λεπτά συμμετοχής στα πόδια του – γι’ αυτό είναι η προετοιμασία.

Όλοι οι άνθρωποι απ’ έξω λένε πως υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στη Leipzig και σε εμάς και αυτό είναι αλήθεια, αλλά όπως και να ‘χει, υπάρχουν διαφορές επίσης. Οι ομοιότητες είναι σημαντικές, όμως οι διαφορές είναι πιο σημαντικές επειδή το βλέπεις αυτό στην προπόνηση. Υπάρχουν μερικές συνήθειες, εκεί όπου κάνει δρα διαφορετικά απ’ ότι συνήθως εμείς, οπότε δουλεύουμε σε αυτό, αλλά τώρα δεν είναι τόσο εύκολο γιατί έχουμε μόλις έξι μέρες εδώ (σ.σ. προετοιμασία).

Λοιπόν, όλα καλά, απολύτως κανονικά. Οι πρώτες μέρες ήταν για να συνειδητοποιήσουμε τι κάνει το παιδί όταν δεν σκέφτεται. Έτσι, φυσικά πράγματα. Και από εκεί και πέρα ξεκινάμε και γι’ αυτό πρέπει να παίξει, κάτι το οποίο θα συμβεί. Τότε θα δούμε πόσο γρήγορα μπορούμε να συγκεντρώσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες μαζί σχετικά με αυτόν και τότε όλα είναι καλά. Για έναν αμυντικό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θα ήταν γι’ άλλους παίκτες, αλλά εξακολουθεί να είναι δουλειά και αυτό είναι που κάνουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *