Harvey Elliott: «Δεν φτάνει μόνο να μου δοθεί η ευκαιρία, πρέπει και να την αρπάξω!»

Ανυπόμονος για το ξεκίνημα των φιλικών και την έναρξη της σεζόν, ο Harvey Elliott, ο οποίος δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την πρώτη του συμμετοχή σε προετοιμασία με την Liverpool!

Ο νεαρός εξτρέμ δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν, μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους στον σύλλογο, καθώς και για την προετοιμασία στην Αυστρία, εκφράζοντας τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στις εμπειρίες που πήρε από τον δανεισμό του στην Blackburn.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στην Αυστρία:

«Η προετοιμασία είναι πάντα δύσκολη, αλλά μπορείτε να δείτε από τα βίντεο ότι όλοι οι παίκτες… πετούν! Όλοι δουλεύουν σκληρά για να επιστρέψουν σε φόρμα. Σε τεχνικό κομμάτι, η τεχνική χρειάζεται ακόμα λίγη βελτίωση, νομίζω ότι απλώς είναι μέχρι να ξεφορτωθούμε τη “σκουριά”, αλλά είμαι βέβαιος ότι σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι».

Για το πώς οι παίκτες περνούν το διάστημα της διακοπής:

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι απλά όλοι κοιμούνται! Όπως είπα, η προετοιμασία είναι πάντα δύσκολη και όταν έχεις χρόνο να χαλαρώσεις, απλώς χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι γιατί θέλεις να δίνεις το 100% σε κάθε προπόνηση. Αυτό εξαρτάται από όλους εμάς και, για να μιλήσω για τον εαυτό μου, σίγουρα ξεκουράστηκα».

Για το μήνυμα που έχει δοθεί στους παίκτες για την επόμενη χρονιά:

«Είναι μια μεγάλη χρονιά. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να επιτύχει μεγαλύτερα πράγματα. Το μήνυμα είναι το ίδιο: απλώς παίξτε με τον τρόπο μας, δουλέψτε σκληρά, γίνετε η πιο σκληρή ομάδα εκεί έξω. Το ταλέντο υπάρχει, έτσι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει απλώς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να παραμείνουμε υπομονετικοί και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η στιγμή μας, είμαι σίγουρος ότι θα γευτούμε ξανά την επιτυχία. Πραγματικά όλα είναι στα πόδια μας. Πρέπει απλώς να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για τον ενθουσιασμό του για το ξεκίνημα των φιλικών σε λίγες ημέρες:

«Είναι σε στάδια ο ενθουσιασμός. Δε μπορείς να περιμένεις να επιστρέψεις στην προπόνηση. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για τα παιχνίδια, απολαμβάνουμε κάθε προπόνηση και την επιστροφή μας. Έχει περάσει πολύς καιρός για μερικούς από εμάς, οπότε είναι ωραίο να είσαι πίσω με τα παιδιά και το τεχνικό τιμ. Τα παιχνίδια θα γίνουν μαζεμένα και γρήγορα και πρέπει απλώς να προετοιμαστούμε, αλλά είναι συναρπαστικές στιγμές!»

Για τον προσωπικό του στόχο τη φετινή σεζόν:

«Νομίζω ότι είναι να μπω στην ομάδα. Το διάστημα δανεισμού μου το περασμένο έτος με βοήθησε πολύ και νομίζω ότι πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό τη φετινή σεζόν. Δεν πρόκειται να έρθει και να μου δοθεί από μόνη της η ευκαιρία, πρέπει να δουλέψω σκληρά για να την κερδίσω. Είμαι πεπεισμένος για τον εαυτό μου, αισθάνομαι ότι μπορώ να μπω στην ομάδα, να μπαίνω από τον πάγκο και να έχω αντίκτυπο. Ό,τι κι αν είναι, είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου, να είμαι μέσα στην ομάδα και να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Όπως είπα και πριν, αυτό εξαρτάται από εμένα, πρέπει να δείξω στους ανθρώπους ότι είμαι έτοιμος, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορώ να το κάνω».

Για όσα κέρδισε από τον δανεισμό του στην Blackburn:

«Νομίζω ότι είναι απλώς μια εμπειρία το να πάρω αυτόν τον ζωτικό χρόνο συμμετοχής. Νομίζω ότι έπαιξα 42 παιχνίδια την περασμένη σεζόν και για έναν νεαρό είναι ένα σημαντικό νούμερο. Γνωρίζω πώς να ανταπεξέλθω, ξέρω πώς να φροντίζω το σώμα μου, ξέρω τι πρέπει να φάω, ξέρω τι να κάνω σε ημέρες που έχουμε ρεπό. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν για μένα και ανυπομονώ. Θα συγκεντρώσω όλα όσα έμαθα και θα τα χρησιμοποιήσω στην φετινή σεζόν. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω, δεν μπορώ να περιμένω να μπω αυτή τη σεζόν και να δω τι θα συμβεί».

Τέλος, για γην πρόκληση να μπει στην πρώτη ομάδα της Liverpool:

«Αν κοιτάξετε την ομάδα, είναι πραγματικά όλοι τους σούπερ σταρ. Όλοι είναι φανταστικοί παίκτες, οπότε θα είναι δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο έχεις πάντα προκλήσεις και είναι ακριβώς το πώς θα το αντιμετωπίσεις και πώς βελτιώνεις τον εαυτό σου. Ανυπομονώ για την πρόκληση, ανυπομονώ για την ανταγωνιστικότητα και ανυπομονώ να πάρω λεπτά συμμετοχής στον σύλλογο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *