Φαβορί για την απόκτηση του Harry Wilson η Fulham!

Ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Harry Wilson φαντάζει η Fulham, η οποία είναι έτοιμη να κινηθεί για τον παίκτη.

Μετά από αρκετούς δανεισμούς και αλλαγές ομάδων κάθε καλοκαίρι, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή ο Harry Wilson να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τη Liverpool με μόνιμη μετακίνηση.

Οι Reds αξιολογούν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που αγγίζει τις 15 εκατομμύρια λίρες, νούμερο που δεν είναι απαγορευτικό για αρκετές ομάδες.

Μια από αυτές είναι η Fulham. Η ομάδα του Λονδίνου, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι στην Championship, είναι δεδομένο ότι θέλει να χτίσει ένα ρόστερ για την άμεση επιστροφή της στην Premier League και αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για την αγορά του Wilson.

Μιλάμε για μια ομάδα που έχει βγάλει παρόμοια ποσά από τα ταμεία της τα προηγούμενα χρόνια για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να το κάνει και φέτος.

Οι προσωπικοί όροι με τον παίκτη δεν θα παρουσιάσουν δυσκολίες και ουσιαστικά αυτό που περιμένουμε είναι να κατατεθεί επίσημη πρόταση στα γραφεία της Liverpool.

Για τις υπηρεσίες του Ουαλού ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Brentford αλλά μέχρι στιγμής σε πιο πρώιμο στάδιο σε σχέση με τη Fulham, ενώ ενδιαφέρονται και οι Benfica, Swansea και West Bromwich, ωστόσο και οι τρεις θέλουν ως δανεικό τον Wilson, κάτι που δεν θα προχωρήσει καθώς η Liverpool πιστεύει πως ήρθε η ώρα να μετακινηθεί μόνιμα ο παίκτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *