Υπόθεση «Carvalho»: Τι γίνεται τώρα;

Η Liverpool δεν κατάφερε να ολοκληρώσει στο… παρά ένα τη μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Fabio Carvalho, από τη Fulham. Τι μέλλει γενέσθαι;

Η Liverpool έκανε το «μπαμ» με την πολύ σημαντική προσθήκη του Luis Díaz και θέλησε να «χτυπήσει» και δεύτερη φορά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ευδοκίμησε, καθώς την κέρδισε ο… χρόνος και πλέον η κουβέντα σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει με τον νεαρό χαφ όλο και μεγαλώνει.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο παίκτης πέρασε ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο και ετοιμάστηκε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά με τη Fulham να επιμένει σε συμφωνία για δανεισμό, η Liverpool δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Πριν πούμε οτιδήποτε αξίζει να ξεκαθαρίσουμε πως νύφη και γαμπρός θέλουν να γίνει ο γάμος. Ο Fabio Carvalho ενδιαφέρεται για την ευκαιρία να δουλέψει με τον Jürgen Klopp ενώ και ο Γερμανός τεχνικός από την πλευρά του πιστεύει πολύ στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή και τόσο αυτός όσο και η ομάδα του (σ.σ. του Klopp) είναι σίγουροι ότι έχει σημαντικές δυνατότητες και θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ στο Merseyside.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Liverpool αναμένεται να προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον παίκτη.

Αν οι Reds πάρουν τον Carvalho ως ελεύθερο το καλοκαίρι, η Fulham θα λάβει κάποιο ποσό για την εξέλιξή του, τα λεγόμενα τροφεία. Αν Fulham και Liverpool συμφωνήσουν στο ποσό, τότε δε θα χρειαστεί να ακολουθηθεί η δικαστική οδός.

Αν πάλι δε συμφωνήσουν στο ποιο θα είναι το ποσό, τότε αυτό θα κριθεί από το δικαστήριο.

Τελειώνοντας την ανάλυση με τα δεδομένα που υπάρχουν και μαθαίνοντας ότι η Fulham πήρε από τη Liverpool ως δανεικό τον Neco Williams, δημιουργείται μια εύλογη απορία: πώς η Fulham κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Williams μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα, αλλά η Liverpool δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Carvalho;

Έχοντας να κάνουμε με το σκληρό πόκερ και τις πάντα σκληρές μεταγραφικές business, δεν γίνεται να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η Liverpool… επίτηδες να μην πρόλαβε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πορτογάλου. Η αιτία είναι απλή: αν υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, τότε αυτός θα φτάσει στο Anfield ως ελεύθερος, χωρίς να χρειαστεί να πληρωθεί ποσό για τη μεταγραφή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *