Όταν στο τηλέφωνο του Glatzel ήρθε εισερχόμενη από… «Klopp»

Διαβάστε τη «σουρεαλιστική» – όπως την αποκαλεί ο ίδιος – ιστορία του Paul Glatzel μετά τη ρήξη χαστού που υπέστη το καλοκαίρι.

Ο Paul Glatzel θεωρούταν ένα από τα σπουδαιότερα «προϊόντα» της Ακαδημίας της Liverpool, κάνοντας καταπληκτική σεζόν πέρυσι. Ο Klopp θα του έδινε αρκετή συμμετοχή στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως όλα στράβωσαν για τον μικρό στο φιλικό με τους Tranmere Rovers.

Ο Glatzel υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο εν λόγω παιχνίδι και θα έχανε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, «κολλημένος» στο γυμναστήριο.

Ωστόσο, τον νεαρό στράικερ περίμενε μια έκπληξη. Ένα απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο του και στην άλλη γραμμή ήταν ο Jurgen Klopp, που του είπε πως θέλει να κάνει την αποκατάσταση του στο Melwood, στο πλάι της πρώτης ομάδας.

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο Glatzel στο liverpoolfc.com:

«Μόλις είχα βρει τη θέση μου στην ομάδα, έπρεπε να εστιάσω στο γυμναστήριο και να προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν, τώρα επιστρέφω.

Ο coach μου είπε ότι θα έκανα την αποκατάσταση μου στο Melwood, κάτι που μου έδωσε μια ώθηση επειδή προφανώς θα βρισκόμουν κοντά στα παιδιά της πρώτης ομάδας, ένα πολύ θετικό αίσθημα σε μια όχι και τόσο καλή περίοδο της καριέρας μου. Για την ακρίβεια ο coach μου τηλεφώνησε λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό και μου είπε ότι θα κάνω την αποκατάσταση μου εδώ.

Ήταν τρομερο συναίσθημα, όχι υπό το πρίσμα του τι ήθελα εγώ ως τραυματίας, αλλά ήταν καλό που ο προπονητής μου είπε να προπονούμαι εδώ και ήθελε ο ίδιος να το κάνω. Ήταν σουρεαλιστική στιγμή όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο, γιατί δεν το περίμενα, εξαιρετικό συναίσθημα. Όταν έρχομαι κάθε μέρα στο Melwood, τα παιδιά είναι συνεχώς ενθουσιασμένα και είναι πολύ ευχάριστα εδώ στο προπονητικό κέντρο. Τα πάνε φυσικά πολύ καλά (σ.σ. στις διοργανώσεις) και είναι υπέροχο να βρίσκεται κανείς εδώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *