Χωρίς Ramos – Varane η Real, με Jota οι Reds! (Pregame)

Το βράδυ της Τρίτης (06/04) πλησιάζει και η Liverpool είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Real Madrid στην Ισπανία για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό.

Πληροφορίες αγώνα: Real Madrid vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Alfredo Di Stefano Stadium
Ημερομηνία: 06.04.2021

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Felix Brych
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Το σαββατόβραδο στο Λονδίνο αποδείχθηκε ιδανικό για τους φίλους της Liverpool που είδαν την ομάδα τους να επικρατεί της Arsenal με σκορ 0-3 στο Emirates, με τον Diogo Jota να έχει καταλυτική σημασία για μια ακόμη φορά, σκοράροντας τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Mohamed Salah.

Απόψε, στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, οι Reds δίνουν μια σπουδαία μάχη για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Champions League, με αντίπαλο την ομάδα που της στέρησε -για μία μόνο χρονιά- το 6ο ευρωπαϊκό κύπελλο, την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε μόλις οχτώ ημέρες, στο Anfield.

Για την σημερινή αναμέτρηση, επί ισπανικού εδάφους, ο Jurgen Klopp αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια σύνθεση παικτών που χρησιμοποιήθηκε και στην πρωτεύουσα του Νησιού, με τους Diogo Jota και Gini Wijnaldum να αντικαθιστούν τους Roberto Firmino και James Milner στο αρχικό σχήμα. Πάντα εκτός χορταριού παραμένουν οι Van Dijk, Henderson, Gomez και Matip.

Αντίπαλος:

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης και στο -2 από τη δεύτερη Barcelona βρίσκεται με το πέρας 29 αγωνιστικών η Ρεάλ Μαδρίτης. Στα τελευταία 15 παιχνίδια στο πλαίσιο της La Liga οι Merengues μετρούν μόλις μία ήττα και έχουν δεχθεί μονάχα 9 γκολ, ενώ έχουν τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, πίσω μόνο από την αιώνια αντίπαλο, Barcelona.

Όσον αφορά το Champions League, παρά τις δύο ήττες από την Shaktar Donetsk και ενώ βρέθηκε πολύ κοντά και σε ήττα από την Borussia Monchengladbach, η ομάδα του Zinedine Zidane κατάφερε όχι μόνο να προκριθεί, αλλά και να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου της, μπροστά από τους Γερμανούς. Στη φάση των 16 ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο μιας εκ των περσινών θετικών εκπλήξεων, της Atalanta.

Τεράστια απουσία για τους Μαδριλένους θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, Sergio Ramos, που τραυματίστηκε και θα απουσιάσει και από τη ρεβάνς στο Merseyside. Σημαντικές θα είναι και οι απουσίες των επίσης τραυματιών Daniel Carvajal, Federico Valverde και Eden Hazard, ενώ το πρωί της Τρίτης (06/04), διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό και ο Raphael Varane, αφήνοντας… ορφανή την άμυνα των «μερένχες».

Πιθανές εντεκάδες:

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Nacho, Militao, Mendy – Lucas Vasquez, Modric, Casemiro, Kroos Marcelo – Asensio, Benzema

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *