Χωρίς Kabak, να αποφύγει την καταστροφή (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Fulham

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 07.03.2021

Ώρα έναρξης: 16:00
Διαιτητής: Kevin Friend
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Πέμπτη συνεχόμενη ήττα στο Anfield για τη Liverpool, με την κατρακύλα να μην έχει τελειωμό. Μετά τις Burnley, Brighton, Manchester City και Everton, σειρά είχε και η Chelsea, που την Πέμπτη το βράδυ πέρασε με 0-1 από το Merseyside χάρη σε γκολ του Mason Mount.

Η 4η θέση, στην οποία βρίσκονται οι Λονδρέζοι, απέχει πλέον 4 πόντους, ωστόσο η Everton με παιχνίδι λιγότερο από τη συμπολίτισσα της, μπορεί με νίκη να βρεθεί η ίδια στην τετράδα η οποία θα βρίσκεται σε αυτό το σενάριο 6 βαθμούς μακριά. Ματς λιγότερο από τους Reds έχουν και η Tottenham με την Aston Villa, νίκες των οποίων θα φέρουν την ομάδα του Jurgen Klopp στην 9η θέση. Και όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίζεται ένα ακόμη πιθανό καταστροφικό αποτέλεσμα και το μεσημέρι.

Είναι ξεκάθαρο πως μια 6η συναπτή ήττα στο Anfield από τη 18η Fulham -η οποία βρίσκεται 3 πόντους πίσω από τη Newcastle και τη σωτηρία- θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση της Liverpool και θα σκοτώσει τις όποιες ελπίδες έχει ακόμα η ομάδα για κατάληψη μιας θέσης στο βαθμολογικό πίνακα που θα οδηγήσει σε έξοδο στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Βεβαίως η κακοτυχία των τραυματισμών ακολουθεί παρόμοια πορεία με τα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Ozan Kabak να είναι το νέο θύμα, καθώς ο Τούρκος πιθανότατα δε θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Λονδρέζους, με Phillips και Fabinho να απαρτίζουν το αμυντικό δίδυμο. Ταυτόχρονα, εξίσου πιθανό είναι το σενάριο ο Diogo Jota να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Jurgen Klopp για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Thiago, Jones – Salah, Jota, Mane
Fulham (4-2-3-1): Areola – Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson – Reed, Anguissa – Cordova-Reid, Loftus-Cheek, Lookman – Maja

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *