Χωρίς Alisson για την επιστροφή στις νίκες! (Pregame)

Tην επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα κυνηγάει το μεσημέρι η Liverpool, κόντρα στη Bournemouth!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Bournemouth

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 07.03.2020
Ώρα έναρξης: 14:30
Διαιτητής: Paul Tierney
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Δεύτερη σερί ήττα και 3η στα 4 τελευταία της παιχνίδια γνώρισε την Τρίτη η Liverpool, καθώς έφυγε με 2-0 από το Stamford Bridge, αποτέλεσμα που την αποκλείει και από τη συνέχεια του FA Cup. Παρά ταύτα οι Reds εξακολουθούν να χρειάζονται 4 νίκες ακόμη για να εξασφαλίσουν μαθηματικά το πρωτάθλημα που φυσικά είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας.

Εχθές έγινε γνωστό πως ο Alisson Becker τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός όχι μόνο από το σημερινό παιχνίδι αλλά και από το πολύ κρίσιμο με Atletico, καθώς πιθανότατα και από το Merseyside Derby. Εκτός εξακολουθούν να βρίσκονται οι Jordan Henderson και Xherdan Shaqiri.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Bournemouth μετά από 28 παιχνίδια. Στις αγωνιστικές αυτές κατάφερε να μαζέψει 27 πόντους που την τοποθετούν στην 18η θέση με τις Watford και West Ham να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων και να βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις. Η μάχη για την παραμονή θα είναι τεράστια και οι Cherries αποτελούν εκ των φαβορί για την Championship.

O Eddie Howe δεν υπολογίζει στους τραυματίες Groeneveld, Brooks, Daniels, Mepham και Lloyd Kelly, ενώ ο Harry Wilson δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από την Liverpool.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Από τα ευκολότερα της απογεύματα φέτος πέρασε η Liverpool στον Αγγλικό νότο, περνώντας με 0-3 από το Vitality χάρη σε γκολ των Oxlade-Chamberlain, Keita και Salah.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Bournemouth (4-3-3): Ramsdale – Stacey, Cook, Ake, Smith – Billing, Lerma, Cook – Fraser, Wilson, King

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *