Χωρίς τον πιο φορμαρισμένο της! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Fulham vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Craven Cottage
Ημερομηνία: 13.12.2020
Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Andre Marriner
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Η Liverpool ταξίδεψε στη Δανία μεσοβδόμαδα, εκεί όπου ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Midtjylland στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Προκρίθηκε έτσι στην φάση των καλύτερων 16 ομάδων της διοργάνωσης και θα μάθει αύριο τον αντίπαλο της, ενώ σήμερα ταξιδεύει στο Λονδίνο για να διεκδικήσει ακόμη 3 σημαντικότατους βαθμούς.

Στο έργο της αυτό, δε θα συμμετέχει ο Diogo Jota που υπέστη τραυματισμό στη Δανία και διευρύνει περαιτέρω τη λίστα των κακοτυχιών της ομάδας του Jurgen Klopp, που δεν έχει στη διάθεση του και τους Thiago, Milner, Shaqiri και φυσικά τους Virgil Van Dijk και Joe Gomez.

Ο Alisson πιθανότατα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα σήμερα, αντί του Caoimhin Kelleher που κάλυψε με εξαιρετικό τρόπο το κενό του. Ο Alex Oxlade-Chamberlain προπονήθηκε κανονικά και διεκδικεί θέση στην αποστολή με προορισμό την πρωτεύουσα, ενώ η κατάσταση του Κώστα Τσιμίκα θα επανεξεταστεί καθώς και αυτός παρουσίασε ενοχλήσεις κόντρα στην Midtjylland έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο.

Αντίπαλος:

Έναν μόλις βαθμό πάνω από την 18η Burnley και τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Fulham του Scott Parker, που με 2 νίκες και μία ισοπαλία σε 11 αγωνιστικές ημέρες μετράει συγκομιδή 7 βαθμών.

Μαζί με την ομάδα του Sean Dyche και την West Bromwich αποτελούν τις 3 χειρότερες ομάδες μέχρι στιγμής, βάσει του βαθμολογικού πίνακα, εκτός της Sheffield United που με μόλις έναν βαθμό έχει πραγματοποιήσει τη χειρότερη αρχή σε σεζόν της Premier League.

Μοναδικοί απόντες για τους Λονδρέζους είναι οι Kenny Tete και Terence Kongolo.

Πιθανές εντεκάδες:

Fulham (3-4-1-2): Areola – Aina, Andersen, Adarabioyo – Reid, Anguissa, Reed, Robinson – Loftus-Cheek – Lookman, Cavaleiro
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Jones – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *